Cosmin Gusa fura voturi pentru Iohanis de la Dan Barna

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cosmin Gusa fura voturi pentru  Iohanis de la  Dan Barna
Cosmin Gusa fura voturi pentru Iohanis de la Dan Barna

Primul complice in aceasta șarada este Cosmin Gusa. După plecarea lui Rareş Bogdan de la Realitatea (amintiţi-vă că la un moment dat a fost scos de pe post de directorul Realitatea TV Edward Pastia ,  fapt neexplicat nici până în ziua de azi), care la vremea de atunci părea imparţial, a intervenit mogulul Cosmin Gusa care se declară şi el imparţial, dar in fapt este cu fundul in două luntre.

Pe deoparte se declara adept al ideilor de stânga, doar a fost intre 2001 – 2003 – Secretar General al Partidului Social Democrat (PSD), dar critic fervent al actualului PSD, pe de alta îl susține pe președintele Iohanis. Caravana sa a devenit o altfel de Cântarea României cu ode aduse mult prea iubitului Cosmin Gusa.

Cosmin Gusa fura voturi pentru Iohanis de la Dan Barna

Trei obiective le urmărește acest cameleon politic sau mai bine zis traseist politic:

  1. Decredibilizarea lui Dan Barna;
  2. Colectarea de voturi pentru PSD (recte VVD);
  3. In cazul in care nu îi iese chestia cu VVD președinte marșează pe varianta Iohanis Președinte, cu un Joly Joker in mâneca:  Rareş Bogdan

Barna, daca nu ajungea ținta criticilor jegoase inițiate de Cosmin Gusa avea șanse sa îl bata pe Iohanis in turul doi. Toate „dezvăluirile” venite pe diferite căi, acum în pragul alegerilor, vin să influenţeze electoratul credul al PSD ce poate ar fi votat Barna. Chiar daca Barna are un electorat fidel, un nucleu dur ce îl susţine, numărul de voturi par insuficiente pentru a-l învinge pe Iohanis. Aceste mizerii aruncate in spațiul public îmi întăresc bănuiala că Gusa este mana in mana cu VVD si K. Iohanis.

Nu vreau sa vorbesc de râu pe cei de la Rise Project care au contribuit esențial la trimiterea lui Dragnea la pușcărie. Aceste dovezi despre Barna sunt probabil contrafăcute şi au ajuns din „greşeală” la ei. 

Ce mă face să mă gândesc la cameleonul-traseist politic Gusa este si apropiata posibilă retragere a licenței de emisie. Cât CNA şi PSD se mai afla la butoane se poate obține o amânare. Atunci hai sa facem campanie ascunsa VVD. Cu toate aceste considerente enumerate mai sus totusi cred in posibilitatea ca Barna să strângă oameni şi voturi in jurul său. Aceasta cu o condiție: caravana sa să nu ocolească localităţile mici precum Olteniţa. Există destui nehotărâţi ce poate se vor latura lui.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte