Cele mai performante fatete dentare sunt cele de la dentaline – clinic

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cele mai performante fatete dentare sunt cele de la dentaline - clinic
Cele mai performante fatete dentare sunt cele de la dentaline – clinic

Modul in care aratam din punct de vedere estetic este unul dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa tinem cont. In cazul in care ignoram acest aspect exista posibilitatea ca persoanele din jurul nostru sa isi formeze o parere gresita despre noi. Pentru ca acest lucru sa nu se intample trebuie ca de fiecare data sa aratam impecabil din punct de vedere estetic. Zambetul joaca un rol foarte important in obtinerea unui aspect cat mai placut si atragator motiv penrtru care acesta trebuie sa arate impecabil. Vizita periodica la medicul stomatolog este unul dintre secretele care mentin zambetul intr-o stare impecabila si irezistibila.

Este recomandat ca aceasta vizita sa fie realizata de 2 ori pe an. Dintii colorati sau patati, asimetriile dentare rezultate ca urmare a unor vicii sunt doar cateva dintre motivele care pot afecta zambetul si implicit aspectul unei persoane. Fatetele dentare reprezinta solutia prin care imperfectiunile dentare sunt corectate astfel incat orice persoana sa se poata bucura de un zambet cat mai natural si cat mai stralucitor.

Cele mai performante fatete dentare sunt cele de la dentaline – clinic

Avantajele oferite de catre fatetele dentare
Fatetele dentare reprezinta solutia la care apeleaza persoanele care doresc sa aiba un zambet perfect si stralucitor. Acestea sunt realizate din foite subtiri de ceramica si se aplica pe suprafata exterioara a dintilor. Acestea sunt folosite pentru a masca imperfectiunile dintilor cauzate de diverse vicii sau probleme dentare. Principalele avantaje oferite de catre utilizarea fatetelor dentare sunt urmatoarele:

Schimba culoarea, forma, lungimea si marimea dintilor. Cu ajutorul acestora vei detine un zambet irezistibil si fermecant chiar si pentru cele mai pretentioase persoane.
Fatetele dentare sunt utilizate cu succes de catre persoanele care isi doresc o dantura alba. Detinerea unei danturi albe este posibila si in cazul dintilor naturali insa, asupra acestora trebuie ca periodic sa se intervina. Nu acelasi lucru se poate spune si despre fatetele dentare. Acestea nu trebuie sa fie supuse periodic procesului de albire pentru a oferi imaginea unei danturi impecabile din punct de vedere a culorii.
Sunt construite in asa fel incat durata de utilizare a acestora poate ajunge pana la 15 ani. Avand in vedere acest lucru dar si faptul ca fatetele dentare nu implica un cost foarte mare se poate spune ca acestea reprezinta una dintre cele mai bune modalitati prin care poti avea un zambet alb si irezistibil.
Pentru ca fatetele dentare sunt acoperite cu un strat lichid de ceramica acestea nu se pot pata. Acest detaliu constitue un mare avantaj avand in vedere ca dintii naturali sunt predispusi patarii.
Spre deosebire de dintii naturali, fatetele dentare nu necesita o ingrijire suplimentara. Acestea isi mentin stralucirea dar si culoarea fara a fi necesare masuri suplimentare de protectie sau de intretinere.
Aplicarea fatetelor dentare reprezinta metoda dentara cea mai putin invaziva. Aceasta poate fi realizata prin doua metode, si anume: cu slefuirea dintilor sau fara slefuirea dintilor.
Aplicarea unor fatete dentare este o metoda versatila pentru ca aceasta poate fi utilizata atat in scop estetic cat si pentru corectarea anumitor probleme dentare.
Aplicarea fatetelor dentare nu implica o perioada de acomodare. Pacientii care beneficiaza de acest serviciu sunt perfect capabili de a-si folosi dintii imediat dupa terminarea procesului de aplicare a fatetelor dentare.
Utilizarea fatetelor dentare reduce nivelul de placa bacteriana care se formeaza la nivelul dintilor.
Materialul din care sunt confectionate fatetele dentare este foarte bine primit de catre organism motiv pentru care nu exista riscul aparitiei infectiilor sau altor probleme dentare.
Fatetele dentare nu neceista un proces de modelare dentara.
Dentaline -clinic, clinica stomatologica care aplica cele mai bune fatete dentare

Cele mai performante fatete dentare sunt cele de la dentaline – clinic

Ca oricare alt produs, si fatetele dentare sunt realizate din mai multe materiale si la nivele diferite de calitate. Unul dintre cele mai bune nivele de calitate este oferit de catre clinica stomatologica dentaline – clinic. Aceasta este in masura sa ofere cele mai bune fatete dentare astfel incat orice pacient sa se poata bucura de un zambet cat mai placut din punct de vedere esteti. Principalele tipuri de fatete dentare care sunt aplicate de catre specialistii care lucreaza in cadrul clinicii stomatologice dentaline – clinic sunt urmatoarele:
Fatete dentare E – max.
Coroane dentare E – max;
Coroane dentare din zirconiu.

Concluzii
Fatetele dentare reprezinta solutia la care apeleaza persoanele care doresc sa aiba un zambet perfect. Acestea sunt realizate in asa fel incat sa imbrace dintii pentru a le oferi acestora un aspect cat mai placut si cat mai natural. Datorita calitatii fatetelor dentare de foarte multe ori se intampla sa confundam dintii naturali cu fatetele dentare. Datorita experientei avute de catre personalul care lucreaza in cadrul clinicii stomatologice dentaline – clinic dar si datorita materialelor utilizate, clinica stomatologica dentaline – clinic este una dintre cele mai bune clinici in ceea ce priveste aplicarea de fatete dentare.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte