Repatriere decedati pusa la punct de specialisti de nota 10!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

In general, oamenii se sperie, cand aud de transport decedati si au toate motivele sa o faca, daca nu gasesc cea mai buna firma de pompe funebre care conduce in topul acestor servicii de profil.

Repatrierea incepe in tara in care a avut loc decesul si se termina in Romania. Drumul de mii de kilometri te ingrijoreaza, dar repatrierea inseamna mai mult de-atat.

Ea debuteaza cu oameni bine pregatiti si multi, dar care actioneaza in echipa si cunosc legislatie funerara internationala. Munca unuia o completeaza sau o continua pe a celuilalt, de aceea pregatirea trupului neinsufletit se face la timp.

Daca transportul decedatilor ar fi permis oricum, ar fi rau atat pentru persoanele nevoite sa stea in jurul sicriului, cat si pentru trupul neinsufletit.

Normele severe au in vedere protejarea familiei si a celor care vin la priveghi, dar si aducerea trupului neinsufletit in stare perfecta acasa.

Echipa de angajati de la firmele de pompe funebre specializate in repatriere decedati da importanta urmatoarelor aspecte care asigura protectia despre care vorbeam mai sus:

-pregatirea trupului neinsufletit. Spalarea atenta cu produsele potrivite trebuie sa fie completata de imbalsamare de calitate. Fara adeverinta de imbalsamare nu se permite plecarea din statul respectiv.

-cele doua sicrie, unul din zinc 100%, altul din lemn masiv si sigilarea capacului ca sa nu iasa mirosul in afara si procesul de descompunere sa  sa nu decurga galopant. Dupa cum se vede, uneori masurile de precautie se dubleaza: imbalsamarea este ajutata de sigilarea completa a corpului neinsufletit. Din sicriele ermetice  nu pot iesi microbi sau mirosuri dubioase.

-dosarul care contine acte menite sa disciplineze transportul funerar. Soferii nu aleg ei traseul, ci acesta, din moment ce a fost trecut in pasaportul funerar international, nu mai poate fi modificat.

-obligatia ca transportul decedatilor sa se faca numai cu masina funerara autorizata, care este prevazuta cu sisteme de securizare a sicriului, dar si cu temperaturi scazute in locul in care este asezat sicriul.

-indeplinirea sarcinilor din contractul de prestari servicii, fara ca vreun membru al familiei sa se deplaseze in tara in care a avut loc decesul.

Aceasta este o facilitate care permite si apartinatorilor in varsta sau bolnavi sa isi aduca decedatii acasa, sa fie inmormantati in apropiere de ei.

Avem nevoie sa ne fie mortii aproape, fiindca mormintele lor trebuie ingrijite, tot ceea ce putem face pentru ei este sa le ducem flori si lumanari aprinse la cimitir.

Mormintele neingrijite, parasite storc lacrimile privitorilor, fiindca este trist sa nu mai vina nimeni sa le sape si sa le aranjeze! O cruce care se rupe si putrezeste inseamna uitarea definitiva a celui care se odihneste sub acel mormant.

Datorita firmelor de repatrieri mortii nostri se intorc acasa, fara sa ne ducem dupa ei si sa ne stresam ca sunt lucruri pe care nu putem sa le aducem la indeplinire.

Actele sunt obtinute de specialistii obisnuiti sa interactioneze cu autoritatile statului respectiv, pregatirea trupului neinsufletit de profesionisti care manuiesc cu pricepere echipamentele si respecta si normele legislatiei funerare internationale.

In pretul repatrierii care este comunicat pe loc sunt incluse cele doua sicrie, capacul, crucea inscriptionata si transportul funerar cu masina autorizata.

Fara stress, firmele de servicii funerare specializate in repatrieri va ajuta sa va faceti datoria fata de decedati repede si bine.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.