Bloomeria, florăria ta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Florile sunt cheia universală spre sufletul unei femei. Lucruri efemere ce se trec de multe ori destul de repede. Dacă treci totuși pragul virtual de la această florarie, Bloomeriavei vedea că lucrurile nu stau chiar aşa.

Pe lângă buchetele clasice cu flori, găsești şi numeroase oferte de flori criogenate, bujori si  trandafir criogenat cupola de sticla. În ultimii ani, metoda care i-a făcut pe mulți să-și dorească să ofere flori nemuritoare este criogenarea, iar cele mai căutate flori  sunt trandafirii criogenați.Astfel efemeritatea a fost transformata în eternitate.

Criogenarea presupune congelarea materiei biologice la o temperatură care nu o distruge, ci o păstrează în stare perfectă

Tehnica de criogenie mai este cunoscuta si sub denumirea de poarta către nemurire. Trandafiri frumoşi, supuşi tratamentului de criogenare devin flori nemuritoare care îţi amintesc mereu de cel care ţi le-a oferit.

Bloomeria, florăria ta

Printre trandafirii criogenaţi livrați de cei de la Bloomeria aş aminti: trandafir criogenat colorat veșnic albastru, roșu, galben, roz, verde, negru, gri, auriu, mov, multicolor, rainbow,  curcubeu, turcoaz, alb si alte culori.

În ultimii ani, metoda care i-a făcut pe mulți să-și dorească să ofere flori nemuritoare este criogenarea, iar cele mai căutate flori  sunt trandafirii criogenați.

Tehnica criogenarii este destul de complicata si necesita un simt artistic deosebit. Criogenarea presupune trecerea trandafirilor printr-un proces destul de complicat. Este necesară o aparatură specială care funcționează pe bază de vid.

In procesul criogenării  trandafirii se îngheață la temperaturi între -30 și -55 de grade timp de 24 de ore. După aceea, aparat pe bază de vid extrage umiditatea din flori, urmând ca temperatura să fie crescută treptat, zi de zi, timp de aproximativ 3-4 săptămâni.

Trandafiri își păstrează forma și culoarea celor naturali, dar spre deosebire de aceștia, rezistă de la 3 la 25 de ani.

Trandafirii criogenați sunt un cadou foarte apreciat, prezent tot mai des și în florăriile din România. Îi poți găsi cu ușurința la florarie online Bucuresti

Dar am vorbit destul despre acest lucru. Tot la ei găseşti cu uşurinţă buchete proaspete de flori pentru diferite ocazii. Bloomeria livrează flori în Bucureşti şi Ilfov. Buchetele de flori sunt gândite şi aranjate de o echipă care pune suflet si pasiune in tot ceea ce face. Toţi cei care formează această echipă iubesc florile si te ajută să faci o surpriză deosebită. Şi încă ceva: florile sunt livrate in maxim trei ore în orice loc din Bucureşti sau Ilfov.

Bloomeria, florăria ta

Pentru că dăruirea de flori este un gest romantic şi ambalajele buchetelor urmează aceeaşi linie, mai ales prin folosirea cutiilor in formă de inimă.

Bloomeria nu este numai o florărie online. Specialiştii lor te ajută şi pentru realizarea unui aranjament floral atunci când ai nevoie sau te îndrumă pas cu pas spre alegerea celui mai potrivit buchet de flori.

Poate mă veţi întreba de ce scriu aşa frumos despre ei. Niște prieteni au vrut să organizeze botezul fiului lor intr-un cadru mai deosebit. L-au organizat ca un picnic undeva la marginea unei păduri din Ilfov. Au dorit să aibă si un aranjament floral deosebit dar nu prea au găsit o florărie dispusa la așa ceva. Ei bine, din întâmplare au ajuns la  Bloomeria, iar rezultatul a fost unul uimitor. Aştept cu nerăbdare fotografiile de la botez ca să vi le arat si vouă. Pentru moment iată câteva fotografii de pe site-ul florăriei.

Un lucru ce mi-a plăcut la această florărie au fost si florile la ghiveci. Din oferta actuală aş aminti: orhidee dendrobium la ghiveci, bonsai la ghiveci, phalaenopsis la ghiveci şi cală la ghiveci.

Bloomeria Bonsai la ghiveci
Bloomeria Bonsai la ghiveci

Bogăţia florilor este infinită aşa că şi imaginaţia celor de la Bloomeria este nesfârșită putând crea pentru fiecare gust câte o capodoperă.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte