Videochatul este un job ca oricare altul

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Videochatul este un job ca oricare altul
Videochatul este un job ca oricare altul

Videochat! Majoritatea cititorilor mei știu ce înseamnă acest cuvânt. Dar oare știu cu adevărat? Activitatea de videochat este învăluita într-o aură de scepticism, influențând majoritatea femeilor, care exprima din ce in ce mai multe rețineri in ceea ce privește munca cu norma întreagă in cadrul unui studio de genul acesta.

Videochatul este un job ca oricare altul iar daca studioul desfășoară o activitate legală nici activitatea ta nu prezintă riscuri legislative

Pentru a avea o protecție in faţa vizitatorilor ce te cunosc personal, părinți şi alte rude, un studio serios de videochat asigura confidențialitatea modelelor, securizând programele cu ajutorul cărora are loc transmisia online, astfel încât doar clienții care plătesc pentru serviciile respective sa poată avea acces la ele. Totodată  firmele de videochat din România lucrează doar cu clienți din SUA. Astfel  riscul ca modelele sa se “întâlnească” accidental în mediul online cu persoane din cercul lor de apropiați, este absolut inexistent.

Videochatul este un job ca oricare altul

Studioul BeYou Studio este unul dintre aceste studiouri unde poți lucra in siguranţă.

Este uşor să te înscrii pe BeYou Studio dar pentru a lucra efectiv trebuie să participi la o instruire si apoi vei urma regulat perioade de trayning. De asemenea studioul te ajuta sa îți îmbunătățești cunoștințele de limba engleză pentru a lucra cât mai uşor cu cei de peste ocean.

Jobul pe care îl vei face la BeYou Studio va fi unul bănos care nu înseamnă nici o suprasolicitare.

Pentru a te angaja la acest studio trebuie sa ai între 18 si 35 de ani, aspect fizic plăcut, cunoștințe minime de limba engleza, cunoștințe minime de utilizare a PC-ului. Programul de lucru este la fel ca la orice birou : tura 1 : 07.00-15.00, tura 2 : 15.00-22.00, tura 3 : 22.00-07.00, tura 4 : intermediara custom

Videochatul este un job ca oricare altul
Videochatul este un job ca oricare altul

Acest studio aflat într-o poziție  centrală ( la 5 minute de stațiile de metrou Piața Unirii / Tineretului sau de orice alt mijloc de transport in comun RATB) te ajuta sa călătorești in siguranța acasă chiar daca pleci mai târziu de la job.

Lucrul în studio îți oferă un confort deosebit putând alege ce confort vrei pentru desfășurarea activității, dar ai si sprijinul unei echipe de it-iști excepționali care oferă suport tehnic.

Aparatura video si tehnica este de ultima generație asigurându-ti o claritate a imaginii cat mai buna (nu se folosesc camere web)

Videochatul este încă o profesie tabu, dar timpul înaintează şi aceste concepte de tabu se schimbă.

Videochatul este un job ca oricare altul

Activitatea in acest studio îți oferă multe avantaje aşa cum sunt:

Comision: 50% – 80%  NET;

Plata la zi / săptămânal / bilunar;

Bonus angajare: 300$ /  ținute gratuite;

Bonusuri motivante;

Venit Garantat 5000 lei / luna;

Comision 80% in prima luna;

Videochatul este un job ca oricare altul
Videochatul este un job ca oricare altul

Pentru  a fi sigură că banii îţi sunt plătiţi ai grijă ca platforma de înscriere videochat trebuie sa fie una care serioasă, dar sigur daca ajungi aici, BeYou Studio, ai găsit seriozitate si tratament special.

Poate unele studiouri oferă mai mulți bani. Câștigi o perioada si apoi dispar atât studioul cat si banii tai. Daca ai ghinion falsul studio poate folosi si datele tale personale pentru alte scopuri.

BeYou Studio este un studio sigur si de încredere.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte