Cele mai bune seturi de dusuri!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cele mai bune seturi de dusuri!
Dusuri. Cele mai bune seturi de dusuri!

Intr-o locuinta, baia si bucataria reprezinta doau incaperi foarte des folosite si trebuie investit in acestea ca atare. Datorita faptului ca necesitatea de a ne spala este una zilnica, trebuie sa fim foarte atenti cand investim in seturi de dus si alte accesorii pentru baie. Magazinul evivo.ro este cel mai indicat loc pentru cei care doresc sa cumpere coloane de dus de calitate la preturi foarte convenabile. 

Cabina de dus este o varianta tot mai populara. Nici nu este de mirare avand in vedere cate modele deosebite sunt disponibile acum. De cele mai multe ori pentru cabina de dus opteaza persoanele cu un spatiu limitat in baie sau pentru cea de-a doua baie din casa, ca o varianta in plus fata de cada. O cabina de dus vine la pachet cu beneficii, dar si cu minusuri. Principalul avantaj este, in mod clar, cel legat de economia de spatiu, iar in ceea ce priveste minusurile, e limpede ca nu iti poate oferi relaxarea unei bai lungi si calde. 

Cele mai bune seturi de dusuri!

Atunci cand alegem o cabina de dus sau un set de dus trebuie sa luam in calcul urmatoarele criterii:

• Forma usilor si modul de deschidere – aici intervine propria ta alegere, ai la dispozitie varianta cu o forma a usilor rectangulara sau rotunjita. In ceea ce priveste modul de deschidere, poti alege intre o usa culisanta (nu se deschide spre exterior, ceea ce duce la o economie de spatiu importanta), pivotanta (un sistem simplu, clasic, ce ofera un spatiu mai mare de intrare) si batanta.

• Inaltimea cabinei – alege in functie de inaltimea baiii tale, dar si de propriile nevoi. In general, ele au undeva la 2 metri in inaltime.

• Tipul de sticla folosit pentru usi – este un element important si trebuie sa fie sticla securizata. Grosimea geamului incepe de la 3 mm si ajunge pana la 8 mm. In afara de tipul de material, mai ai de ales si intre sticla clara, semiopaca, serigrafiata.

• Sistemul de demontare a usilor cabinei – un sistem simplu de demontare te va ajuta sa le scoti cu usurinta pentru a le igieniza mai bine.

• Garnituri – de ele depinde inchiderea etansa a cabinei si este de preferat sa fie magnetice.

• Posibilitatea de reglare a profilelor de perete – este importanta pentru ca permite instalarea cabinei chiar si in cazul in care peretii nu sunt nivelati (lucru destul de des intalnit).

Cele mai bune seturi de dusuri!

• Manere – alege unele care sa iti permita deschiderea si inchiderea usilor fara efort.

• Etanseitatea – intereseaza-te cu privire la acest aspect, deoarece este extrem de important pentru a preveni stropirea podelei din baie.

• Accesoriile – cabinele noi vin si cu accesorii moderne precum hidromasaj vertical sau la nivelul caditei, cu radio, lumini, chiar si cu telefon.

Evivo.ro este o firma profesionala care distribuie accesorii pentru baie si bucatarie de la producatori renumiti pentru rezistenta produselor. Pe site-ul magaiznului clientii pot gasi robineti, chiuvete, baterii si multe alte accesorii indispensabile pentru baia noastra!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte