3 motive pentru care vei dori sa colaborezi cu AutoDel daca schimbi masina

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Indiferent ce masina detii, la un moment dat simti nevoia sa o schimbi. Uzura isi spune cuvantul si mai apoi este vorba si despre ce costuri implica sau despre puterea ta financiara de a opta pentru una mai buna, mai sigura, cu mai multe dotari si optiuni. Constant piata auto se schimba si evident si publicul isi doreste sa tina pasul cu aceasta tendinta.

In Romania tendinta este mai degraba de a cumpara la mana a doua, masinile second hand fiind preferate sa spunem asa. Multi spun ca aici sunt masinile pe care europenii din tari mai dezvoltate nu le mai doresc. Cert este ca in raport cu nivelul nostru de trai, cu media salariala, masina second hand este preferata. De unde o cumperi, este o alta poveste.

AutoDel, dealer auto cu experienta

Daca te interesezi in domeniu dai fie de intermediari, fie de proprietarii in sine care au cerinte poate mai mari decat ar trebui. E normal poate, tu ai face la fel. Te temi ca toata lumea incearca sa obtina o suma mai mare decat e cazul. De cele mai multe ori te dezavantajeaza faptul ca nu cunosti prea bine domeniul, aspectele tehnice sau nu stii cum sa verifici starea unui autovehicul.

AutoDel este dealer auto autorizat. Dispune de un showroom unde poti viziona masinile regasite pe stoc. Suficiente, adica peste 70, din care ai ce alege conform cu bugetul tau. Partea buna pentru tine, in primul rand, este ca vei avea de-a face cu persoane cu experienta. Masinile sunt rulate, dar verificate tehnic si pot fi testate. Exact despre ce urma sa spun.

Test Drive

Anunturile auto suna cam toate la fel: accept orice test. Doar ca tot risti, sa fii indrumat la un service unde respectivul are ceva cunostinte si sa ti se spuna ca totul arata bine, verificarea sa fie superficiala. Sunt atat de multe povesti despre acest subiect.

La AutoDel daca te intereseaza sa verifici starea masinii pe care ti-o doresti, poti programa un test drive. Si nu te costa nimic. Asadar, cu atat mai bine pentru tine. Trebuie doar sa discuti despre momentul in care masina poate fi testata.

Valorifica masina veche

Si cu cea veche ce fac? Este intrebarea multora atunci cand sunt pe cale sa investeasca intr-un alt autoturism. Unii o lasa pe cea veche in garaj, unde rugineste si o posibila revanzare, cel putin pentru piese sau alte parti, va fi pe bani de nimic. Vanzarea poate dura, ai niste bani blocati acolo, deci nu suna prea bine.

AutoDel iti poate face o oferta de pret, pe baza unei evaluari, la masina pe care o detii. Variantele sunt avantajoase, chiar si daca masina detinuta acum o ai achizitionata prin credit sau leasing. Programul Buy Back este de interes pentru tine in acest caz.

Asadar, ai iata cel putin 3 motive sa iti doresti ca atunci cand schimbi masina sa alegi colaborarea cu AutoDel. Daca esti din Suceava, poti merge la showroom direct. Detalii le gasesti pe site.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte