Steroizii si utilizarea lor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Steroizii si utilizarea lor
Steroizii si utilizarea lor

Conform definiției din dicţionar „un steroid este o grăsime caracterizată printr-un schelet de atomi de carbon cu patru inele unite. Diferiți steroizi variază prin grupările funcționale atașate acestor inele. Sute de steroizi distincți au fost identificați la plante și animale. Rolul cel mai important în sistemele vii este cel de hormoni.”

Chiar dacă  steroizi sunt o substanță organică naturală prezentă în mulți hormoni și în acizi biliari, cu rol biologic important, în desfășurarea proceselor vitale. În fiziologia umană și medicină, cei mai importanți steroizi sunt colesterolul, hormonii steroizi și precursorii și metabolizatorii lor. Substanța în structura căreia intră un sterol de tipul colesterol, ergosterol este tot un steroid.

Eu cred că în parte am lămurit ce este un steroid.

Steroizii comercializați de vandsteroizi.net  sunt cei care ne interesează. Trebuie avut în vedre ca suplimentele anabolizante chiar funcționează foarte bine dacă sunt folosite cu moderație si nu se face abuz de acestea, se respectă un plan bine pus la punct !

Steroizii si utilizarea lor

Tot aici pe site sunt date si anumite recomandări asupra folosirii steroizilor:

Pe perioada administrării unui ciclu de steroizi trebuie avute în vedere anumite recomandări. În primul rând trebuie administrate hepatoprotectoare la orice ciclu de steroizi orali.

Produsele pentru prevenirea aromatizării¹ sunt obligatorii la orice ciclu de steroizi care conține mai multe produse anabolizante

Iată cum arata Terapia Post Ciclu ?

-250 mg Clomid(5 pastile) si 60 mg Tamoxifen (3 pastile) in prima zi.

-100 mg Clomid(2 pastile) si 40 mg Tamoxifen (2 pastile) următoarele 10 zile

-50 mg Clomid (1 pastila) si 20 mg Tamoxifen (1pastila) următoarele 10 zile

Între steroizii distribuiţi de vandsteroizi.net se disting două categorii principale:

  1. Cei cu administrare orală şi
  2. Cei injectabili.

 Nu este o împărțire în funcție de efecte ci doar una datorată modului de sintetizare. Efectele sunt identice, dar scopurile sunt diferite.

Despre renunţarea la folosirea steroizilor există mai multe păreri: În varianta în care după încetării  administrării de steroizi pierzi masă musculară, nu ai cum să revii la situaţia anterioară administrării steroizilor. Daca nu abandonezi antrenamentele o parte din masa musculara câștigată se păstrează.

Steroizii pot prezenta riscuri mai ales atunci când sunt consumați fără a se tine seama de anumite indicații si fără supravegherea unui specialist, dar mai ales când nu sunt de calitate.

Steroizii contrafăcuți sunt un pericol pentru oricine îi foloseşte iar efectele dăunătoare duc la crearea unei psihoze anti steroizi.

Steroizii si utilizarea lor

Există si un top al steroizilor care sunt cei mai eficienți si de calitate dar acest top diferă de la fabricant la fabricant si de la utilizator la utilizator.

Balkan Pharmaceuticals este principala producătoare a acestor steroizi dar si a altor medicamente care este prezentă pe piaţa din Republica Moldova din 2006. În prezent aceasta produce  peste 220 de medicamente în diferite forme și doze, printre care produse antitumorale, hormonale, medicamente cu efect asupra sistemului nervos, a celui cardio-vascular, digestiv, preparate cu efect antiinflamator, analgezic etc.

Compania folosește site-ul VandSteroizi.net pentru a-şi promova şi vinde produsele pentru că au aparul nenumarate alte produse false pe piata

¹Aromatizarea steroizilor anabolizanți, s-au transformarea lor in estrogen (hormonul feminin), este una din cauzele principale ale apariției multor efecte secundare ale acestora.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte