Atentie la cercei

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cerceii dvs. sunt de obicei în câmpul vizual pentru oricine vă vorbește, așa că sunt importanți.  Ar trebui să vă propuneți să alegeți cercei care să vă încadreze fața și să vă completați părul, culoarea ochilor și tonul pielii.

 Dacă aveți părul lung, un sfat grozav este să selectați o culoare sau un finisaj metalic, care este mai probabil să fie vizibil, în funcție de culoarea părului.

Poate fi atât de ușor să purtăm aceeași pereche de cercei zile sau săptămâni la sfârșit.  Sau poate că nu ii schimbam aproape niciodată.

 Dar să vă amintiți să vă schimbați cerceii este o modalitate excelentă de a adăuga interes și clasa stilului dvs. de zi cu zi.  Este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a oferi perechii tale de cercei preferați o curățare frecventa!

 Puteți efectua modificări la cercei în mod subtil și pur și simplu purtând o varietate de  cercei mici cu gravura  de zi cu zi.  Sau puteți adăuga putina scânteie cu niște cercei cu modele, în funcție de ținuta dvs.

 Un sfat bun pentru a începe este să cautati prin colecția de bijuterii pentru a găsi ceea ce nu ați mai purtat de ceva vreme.  De asemenea, puteți cumpăra noi perechi de cercei care vă atrag atenția și vor adăuga o anumită varietate și interes colecției dvs. de bijuterii.

EXPERIMENTAREA pacatului de a amesteca diverse metale

 Dar, din fericire, acesta nu mai este cazul, chiar și în conformitate cu poliția de modă: nu este nevoie să te limitezi doar la bijuteriile din argint sau la toate bijuteriile din aur. Gândiți-vă la pandantive care contrastează cu culoarea lanțului de care sunt atașate, inele care combină diferite culori metalice sau coliere stratificate sau brățări din diferite metale pentru a adăuga interes și culoare vibrante ținutei tale.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte