Tehnica dentara pentru radiologia dentara

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Heliosdental.ro ofera clientilor sai aparatura medicala moderna si echipamente stomatologice de varf, care iti vor permite sa efectuezi o cercetare cat mai eficienta si o procedura ulterioara de mare precizie. Catalogul online include dispozitive precum: aparatura medicala pentru radiologie dentara, complexe de diagnostic universale, precum si masini cu raze X utilizate in timpul operatiilor chirurgicale, trepied cu telecomanda, a caror functionalitate este extinsa in medicina dentara. 

Aparatura medicala

Iata cateva dintre echipamentele folosite in medicina dentara, pentru cabinete stomatologice,  listate cu accent pe partea de aparatura si consumabile radiologie dentara:

Complex de diagnostic digital cu raze X pentru 2 locuri. Combina imagini de inalta calitate, control ergonomic si fiabilitate. Dispune de un numar mare de optiuni de configurare, care permit sistemului sa indeplineasca cerintele de radiologie dentara la orice nivel.

Masina digitala cu raze X este proiectata pentru o gama larga de studii. Materialele de inalta calitate, automatizarea completa a procedurilor de rutina, vizualizarea de inalta calitate, fac din acest dispozitiv o solutie stralucitoare pentru medicina dentara.

Sistemul de radiografie digitala mobila este o noua abordare a procedurii de examinare radiografica in conditii de mobilitate limitata a pacientului. Pentru prima data, usurinta de constructie si comoditatea de a lucra cu un trepied, sunt combinate cu puterea adecvata a generatorului si sensibilitatea ridicata a detectorului.

Unitatea de raze X ergonomica, este usoara, manevrabila, cu performante si fiabilitate superioara. Medicul se poate baza pe un astfel de dispozitiv intr-un spital de orice anvergura. Aparatul se compara favorabil cu concurentii sai in pret.

Masina chirurgicala cu raze X este una dintre cele mai bune solutii din clasa sistemelor cu brate C. Este destinata controlului vizual in timpul interventiilor chirurgicale. Sistemul combina o doza minima de iradiere a pacientului si o precizie ridicata a imaginii vaselor, tesuturilor dure si moi.

Medicina dentara

Masinile moderne cu raze X digitale permit reducerea semnificativa a dozei de radiatii. Acestea sunt complexe medicale, care sunt indispensabile in studiul organelor si punerea diagnosticului. In functie de tipul de constructie, masinile cu raze X sunt mobile, portabile sau stationare. In functie de scopul lor, acestea sunt impartite in dispozitive specializate si cu scop general. Utilizarea echipamentelor de radiologie dentara se datoreaza necesitatii diagnosticarii proceselor inflamatorii ascunse, identificarii patologiilor dentare (leziuni la radacina, chist dentar). O radiografie permite medicului sa vada starea radacinilor dintelui si a dintilor pacientului; sa descopere cariile inaccesibile in timpul examinarii externe a dintilor, sa evalueze gradul de patenta al canalelor radiculare si calitatea umplerii acestora.

Sunt produse tomografii computerizate speciale cu sistem de vizualizare 3D, care sunt optimizate pentru a fi utilizate in practica dentara si chirurgia maxilo-faciala. O imagine panoramica a maxilarului permite medicului sa obtina ortopantomografii. Radiografia dentara este conceputa pentru a studia un grup de dinti sau un singur dinte. Datorita dezvoltarii tehnologiei, astfel de echipamente au devenit destul de compacte, si acum, pot fi instalate si operate cu cerintele minime in cabinetul medical stomatologic. Ai investit mult si cu atentie in partea de echipamente laborator stomatologie, sau ai de gand sa o faci? Atunci nu lasa deoparte atentia cand vine vorba de sectiunea radiologie. Prea multe cabinete dentare isi pierd clientii din start cand primul lucru pe care il fac este sa le dea adresa vreunui centru de radiografii dentare.

Ca nota de final, atunci cand alegi aparatura medicala, expertii magazinului online heliosdental.ro iti vor oferi cea mai buna optiune, in functie de scopul sau functional.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.