De ce nu vor ei sa dispara pensiile speciale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Vad ca anumite categorii sociale care se considera privilegiate (recte personalul navigant) se plang : “Suntem aproape 200 de piloți de linie, tăierile din 2010 au fost umilitoare. Eu mă duc cu trei cămăși la mine, plec în mai multe curse, dorm două ore pe noapte și când mă întorc mă trezesc că îmi taie venitul.”

Dle pilot este riscul meseriei pe care fiecare dintre noi ni l-am asumat. Asta nu înseamnă ca tu poți sa traiesti din niște bani pentru care efectiv nu ai muncit. Si eu am avut o slujba periculoasa. Probele de marș pentru nave noi. Să fiu şi eu la fel de nesimţit ca tine să cer salarii şi pensii gigant? Rușine pentru tine pilot român.

Reprezentant al funcționarilor parlamentari: “Eu am avut o ofertă de la BNR, dar am optat să rămân la Parlament pentru că aveam acest beneficiu al pensiei speciale. Aceste pensii de serviciu sunt promisiuni care trebuie onorate.”

Eu vreau sa știu ce lucruri bune ai făcut in parlament pentru României, draga funcționar:  „dar am optat să rămân la Parlament pentru că aveam acest beneficiu al pensiei speciale”.  beneficiul nu înseamnă recompensă.

Un diplomat “Din 4 in 4 ani încoace vine dreapta si strânge de gat poporul asta. Omul când e la manșă nu trebuie să se gândească dacă are bani să-şi plătească întreținerea. La fel şi Diplomații.” Eu vreau să ştiu când aceste persoane au produs ceva pentru bunăstarea României.

Toţi profitorii vor să rămână la beneficiile cucerite prin guvernarea strâmbă a PSD. Oare cum ne îndreptăm?

Si cel mai de jos contributor la pensie are drepturi egale cu cei care au contribuit mai mult. Mai mult dar nu beneficii mai mari. De ce. Are patru?

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.