Despre camioane și piese de schimb

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Despre camioane și piese de schimb
Despre camioane și piese de schimb

Călătoriile pe șosele pentru transport de mărfuri sunt obositoare, dar si produc o satisfacție mare atunci când ajungi la capătul drumului. Totuși pentru un drum liniștit trebuie să te orientezi si spre piesele de rezervă

Procurarea de piese de schimb pentru acești mastodonți ai șoselelor poate deveni o problemă dacă nu cunoşti un distribuitor de astfel de piese de rezervă, aşa cum este Truck Shop Miltech . Ei au la dispoziție orice piesă necesară pentru camioane ca Mercedes, Daf, Scania, Iveco, Volvo, Renault, Fiat si multe alte mărci de renume.

La Truck Shop Miltech găseşti o gamă largă de piese pentru mărcile de camioane menționate înainte.

Existenţa unei truse de scule la aceste autocamioane este un lucru mai mult decât necesar.

Societatea comerciala care administrează site-ul  prezentat, este S.C. MILTECH SERV SRL este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J12/215/1999 având Codul Unic de Înregistrare: RO7877985 cu sediul în Loc. Ciucea Jud. Cluj iar prin site-ul menționat mai sus oferă locul unde poţi comanda orice fel de sculă sau piesă de schimb necesară camionului  tău.

Despre camioane și piese de schimb

Şi dacă vrei să ai scule diferite şi bine aranjate poți să cumperi şi lăzi de scule de pe site, asta în cazul în care vechea ladă s-a stricat. Organizarea este principala metodă pentru a fi eficient in cazul unei interventii.

Ca piese de rezerva este bine de știut că trebuie să ai și tot felul de elemente optice ca becuri dispersor, lămpi gabarit dispersor, lampa stop, faruri, girofaruri, lămpi, gabarit, lămpi interior, stop camion prisme protecții far sticle protecții proiectoare soclu bec  suport etc.

În cazul în care ești nevoit să schimbi o roata trebuie să știi că dacă ai capace piulițe, ai un mare avantaj. Mizeria drumului nu se mai depune pe șuruburi si le poți desface mult mai repede fără prea mare efort.

Lămpile de stop sunt un lucru absolut necesar pentru că acestea se sparg cel mai repede.

Am întâmpinat situaţii în care unui prieten i-au fost deteriorate mai multe piese, de pe camion, într-o parcare din zona unde locuia.

Pentru că nu putea pleca la drum cu lipsurile respective, ( stopurile pe sparte, piulițele de la roti desfăcute şi furate, oglinda retrovizoare ruptă, etc.), a apelat la serviciile Truck Shop Miltech. Pentru că era un Volvo Truck a găsit imediat pe site piesele care i-au fost livrate în 2 zile lucrătoare din momentul înregistrării si confirmării comenzii. Piesele erau deja în stoc.

Truck Shop Miltech este interfața on line a societăţii înfiinţate în1995 care  până azi are sute de mii de clienți mulţumiţi.

Despre camioane și piese de schimb

TruckShop Miltech este magazinul cu de toate, pentru toți șoferii și este bine să îl vizitați înainte de plecarea în cursă

Ce este de laudă la acest site este că la secțiunea blog sunt multe articole interesante care dau şi sfaturi conducătorilor auto.

Iată mai multe titluri interesante pe care te sfătuiesc să le citești in secțiunea Blog:

„Cum reduci costurile de combustibil – stil de condus si sfaturi de revigorare pentru șoferi”, „Topul lucrurilor pe care orice șofer de camion trebuie sa le aibă” sau „Ce trebuie sa știi despre lanțurile antiderapante”De unde cumperi piese auto? Magazine online vs magazine clasice” E bine de studiat şi de ştiut!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.