Q-FUE – tehnica ce a revolutionat metodele de implantare a parului

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
implant par

Problemele generate de caderea parului, mai ales de pierderile masive ale acestuia nu sunt din randul celor care trebuie amanate de azi pe maine. Orice semn ce tradeaza afectiuni precul alopecia, dar si in general caderea parului din variate motive, trebuie tratat cu seriozitate, cerand sfatul expertilor in acest sens.

Daca te confrunti cu o astfel de problema, atunci stii ca nici nu mai e necesar sa mentionez inhibitiile, chiar traumele pe care le experimentezi din cauza asta. Sa ne concentram asupra solutiei. Q-FUE si motivul pentru care citesti articolul. Aceasta este o tehnica revolutionara ce vizeaza implantul de par – solutia pentru reconstruirea increderii in propria persoana, precum si a unui psihic puternic.

Ce este Q-FUE in detaliu

Vorbim despre o tehnica moderna de implant de par. Quality FUE este o solutie practica si eficienta de restaurare capilara care se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor. A fost perfectionata la noi in tara, de doctorul Felix Popescu si vizeaza terapii unice, protocoale care sa asigure si rezultate pe inaltimea standardelor.

De fapt, Dr. Felix Hair Implant este prima clinica de transplant care a reconstruit cu succes podoaba capilara a pacientilor, cu piele grefata si cicatrici post arsura. Despre rezultatele pe care le-au obtinut poti afla, respectiv vizualiza personal fotografii pe site-ul clinicii. Pe scurt si informativ, ca sa iti faci o idee, la ora actuala are peste 5.500 pacienti multumiti de rezultate, nu doar din tara, ci si din afara.

Lucrarile sunt efectuate de experti in domeniu, de medici specializati si nu de simpli tehnicieni. Acestia dispun de instrumente patentate, originale, urmarind cu fidelitate tehnici si protocoale deosebit de complexe. Toate conduc la rezultate cu aspect natural si o densitate cat mai favorabila a parului.

Q-FUE este preferata pentru ca nu raman cicatrici, nu exista sangerari post operatie si nici dureri. Practic vorbim despre o recuperare imediata, de o tehnica minimum invaziva comparativ cu alternativele.

Pas cu pas, prima etapa consta in efectuarea unei consultatii detaliate. Mai departe, dupa tunderea zonei occipitale, vor fi marcate zonele – cele donatoare si cele primitoare. Procedurile de extractie si de implantare a grefelor de par vor fi realizate sub anestezie. Se va utiliza metoda Q-FUE cu minutiozitate, numai manual de medicii ultraspecializati in aceasta. Extragerea foliculilor de par se va realiza individual, fara a resimti vreo durere sau a avea dezavantaje de tipul cicatricilor. Firele vor fi implantate in zonele depletate, afectate, prin procedee profesionale, exact in unghiul necesar pentru rezultat cu aspect natural.

Inovatia pe care o aduce metoda Q-FUE a atras si atentia celebritatilor. Poti afla cine sunt cei care au beneficiat de aceasta procedura, dar si alte detalii care te pot ajuta sa iei o decizie cu privire la implantul de par pe site-ul Drfelixhairimplant.ro.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.