Influenta lățimii pantofului asupra picioarelor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Picioarele tale muncesc din greu, uneori parcurgând mii de pași pe zi. Acesta este motivul pentru care purtarea pantofilor care se potrivesc corect este atât de importantă. Dar găsirea potrivirii corecte nu înseamnă doar lungime.

Lățimea pantofilor contează la fel de mult. În cazul în care pantofii dvs. sunt prea stramti, puteți pune picioarele și restul corpului, în pericol de o serie de probleme cu piciorul.

Haideți să aruncăm o privire de ce contează lățimea pantofului și cum să vă asigurați că purtați o formă potrivită.

Cum sunt dimensiunile pantofilor pe lățime?

Lățimea pantofului se măsoară în jurul piciorului, care este de obicei cea mai largă parte a piciorului. Nu toate mărcile de încălțăminte oferă lățimi diferite, de aceea găsirea pantofilor mai late sau mai înguste decât media poate fi o provocare.

În Statele Unite, lățimile pantofilor, de la cele mai înguste până la cele mai largi, sunt: ​​AAA, AA, A, B, C, D, E, EE și EEE. Pantofii îngustați și largi sunt, de asemenea, împărțiți în sub-dimensiuni în care litera suplimentară indică o lățime și mai îngustă sau mai largă.

Lățimea variază, de asemenea, de la încălțăminte online pentru bărbați și femei . De exemplu, mediul unei femei este B și cel al unui bărbat este D.

Dimensiunea dvs. numerică a pantofului are de obicei o literă lângă care reprezintă lățimea. Dacă nu te afli într-un magazin specializat de încălțăminte, majoritatea pantofilor de pe rafturi au o lățime medie.

Cum să găsești pantofi care să aiba lățimea corectă

Studiile au descoperit că o mare parte a populației, între 63% și 72%, poartă încălțăminte de dimensiuni necorespunzătoare.

Pentru a vă ajuta să găsiți încălțăminte cu lățimea corectă și pentru a evita numeroasele probleme legate de picior legate de încălțăminte prea strânse, luați în considerare următoarele:

Aveți picioarele măsurate de fiecare dată când cumpărați pantofi. Conform specialistilor, picioarele dvs. se schimbă în formă și dimensiune în timp. Nu alegeți pantofi în funcție de achizițiile anterioare sau de mărimea pe care ați purtat-o ​​întotdeauna. Pentru a vă măsura lățimea, înfășurați o măsurătoare cu bandă moale în jurul celei mai late părți a piciorului, cu piciorul plat pe podea.

Măsurați-vă la sfârșitul zilei. Picioarele tale se umflă și se așează pe parcursul zilei. Măsurarea la sfârșitul zilei, când picioarele sunt cele mai mari, vă poate ajuta să nu vă subestimați lățimea piciorului.

Puneți-vă pantofii la piciorul mai larg. Majoritatea oamenilor au un picior mai mare decât celălalt. Aveți ambii picioare măsurate atunci când încercați pantofi și cumpărați pantofi în funcție de dimensiunea piciorului dvs. mai mare.

Nu vă concentrați doar pe dimensiunea pantofilor. Dimensiunile variază în funcție de mărci și stiluri, așa că doar pentru că purtati marimea 38 într-un stil nu înseamnă că aceasta este dimensiunea dvs. în altul.

 Dacă pantofii nu se potrivesc corect atunci când ii încercați, nu-i cumpărați crezând că se vor întinde. Acestia trebuie să se potrivească corect pentru a evita problemele cu piciorul și durerea.

Ridicați-vă și plimbați-vă în pantofi când ii încercați. Acest lucru permite piciorului tău să se răspândească sub greutatea ta și te ajută să găsești pantofi care nu se freacă sau alunecă.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.