Cum protejam un acoperis din metal?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cine a spus că trebuie acoperit un acoperiș din metal? Mulți oameni se bucură de aspectul metalului gol și din motive întemeiate. Mai ales la casele în stil modern și pe profilul de cusătură permanentă, această opțiune este foarte atractivă. Aluminiu, oțel, cupru și zinc au fiecare un aspect distinct care poate rivaliza cu frumusețea oricărei culori pictate.

Dacă aveți inima setată pe un metal special de culoare care nu este ușor disponibil, acesta poate fi realizat personalizat. De fapt, opțiunile sunt practic nelimitate și includ niveluri personalizate de strălucire sau luciu. Acestea vin cu o etichetă de preț premium, dar pot merita să coste, având în vedere perioada în care acest acoperiș va fi acasă.

Rețineți că, costul suplimentar va depinde foarte mult de dimensiunea de acoperit. Trebuie să existe o cantitate minimă de material pentru care un producător ar fi dispus să producă comanda personalizată. Cu cât este mai mare acoperișul din tigla metalica , cu atât va fi mai rezonabil costul suplimentar. Mesterul dvs. vă poate ajuta să vă dați seama cât de mult vă puteți aștepta să cheltuiți pentru a pune o culoare personalizată pe acoperiș.

În timp ce acoperișul dvs. va dura cel puțin 50 de ani, acoperirea vopsită poate dura mult mai puțin, în funcție de calitatea pe care o alegeți.

Vopseaua mai ieftină, de calitate inferioară, nu este tratată pentru a bloca lumina ultravioletă. Prin urmare, nu va rezista bine elementelor de-a lungul anilor și, în cele din urmă, va ceda. Vestea bună este că îl puteți revopsi odată ce simțiți că și-a pierdut apelul inițial.

Cu toate acestea, dacă nu doriți să parcurgeți dificultățile și costurile suplimentare de revopsire la fiecare 10-15 ani, puteți selecta o acoperire de calitate premium. Va rămâne aratând ca nou pentru anii următori. Mai mult, îți va proteja acoperișul de soare, umiditate și mucegai; elementele cele mai responsabile de a afecta modul în care culoarea arată în cursul lung.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.