Criterii de intretinere pentru masinile Opel

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

New World Wealth a lansat indexul său pentru întreținerea mașinilor din 2019, punând în evidență cele mai fiabile mașini.

Opel este singurul brand german din Top 5, soldul fiind japonez.

Grupul de cercetare globală de piață a examinat cele mai bune mărci de mașini deținute în Africa de Sud, pe baza posibilității de menținere a acestor vehicule pe termen lung.

Grupul consultativ a declarat că a considerat peste 30 de mărci de automobile pentru acest studiu.  S-au inclus toate mărcile majore disponibile, folosind următoarele criterii:

  • Disponibilitatea și accesibilitatea pieselor de schimb pentru vehicul.
  • Accesibilitatea serviciilor după terminarea planului motor.
  • Fiabilitatea mașinii după ce planul motorului s-a încheiat (Atenție specială la numărul de probleme majore ale motorului și ale cutiei de viteze pe care le întâmpină vehiculul în timp).
  • Capacitatea dealerilor de a gestiona lucrări de reparații mari și accesibilitatea acestor reparații.
  • Accesibilitatea primelor de asigurare, raportat la prețul vehiculului.

Studiul a fost realizat prin interviuri cu dealeri independenți de mașini second-hand, mecanici auto independenți și firme de inchirieri auto .

New World Wealth este specializată în ratinguri, sondaje, rapoarte de țară și statistici de avere și, ca parte a acestui studiu, a evaluat și cei mai buni asigurători auto pentru anul 2018.

Opel Crossland X a fost selectat ca semifinalist în categoria Familia compactă (R300 000 – R400 000). Practicitatea și spațiul sunt considerente importante, dar și siguranța, tehnologia, eficiența combustibilului și un mod de flexibilitate a stilului de viață. Cu caracteristicile și tehnologia de siguranță de vârf, există foarte puține lucruri care rivalizează cu Opel Crossland X în ceea ce privește valoarea pentru bani.

Crossland X nu este străin de podium. La începutul acestui an, Euro NCAP și-a anunțat „Cel mai bun din clasa anului 2018”, iar Opel Crossland X s-a alăturat acestei retinute exclusivist prin faptul că a ieșit câștigătorul categoriei sale. În clasamentele de siguranță publicate în noiembrie anul trecut, Euro NCAP a acordat Opel Crossland Xthe maxim cinci stele, pe baza evaluărilor bune din cele patru zone de siguranță: protecția ocupanților pentru adulți, protecția ocupanților pentru copii, protecția pietonilor și asistența de siguranță. Crossland X a avut o performanță deosebit de bună în testele de barieră laterală, unde a obținut puncte maxime atât pentru protecția ocupanților pentru adulți, cât și pentru copii.

Pe lângă echipamentele de siguranță dotate standard, precum Lane Departure Warning, Opel Crossland X oferă, de asemenea, inovații opționale pentru o siguranță la conducere și mai mare: Alertă de coliziune înainte cu detectare de pietoni și frânare automată de urgență, detecție de somnolență a șoferului, LED de înaltă tehnologie farurile, camera panoramică panoramică de 180 de grade și avertizarea laterală orbă sunt doar câteva exemple.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.