Ce urmarim atunci cand alegem un transportator

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Industria specializată de transporturi grele este una fascinantă, cu un echipament unic conceput pentru a deplasa obiecte care sunt prea mari sau grele pentru echipamentul convențional de țesătură. Folosirea echipamentului de tractare greu adecvat este imperativă pentru a se conforma reglementărilor federale, de stat și locale și pentru a finaliza corect și la timp lucrările de transport.

Transportarea incarcaturii in siguranta si la pret convenabil

Înainte de a angaja un furnizor de transport pentru utilaje grele sau echipamente , este important să vă faceți temele. Luați în considerare următoarele întrebări pentru a vă asigura cea mai bună opțiune în ceea ce privește costul și eficiența.

Care este fondul și istoria companiei?

Vrei să fii sigur că o companie de transport are un istoric bun. Căutați reputația companiei pe site-urile independente de revizuire.  Întrebările care trebuie adresate includ în mod direct tipul de echipament în care se specializează și disponibilitatea acestuia. Au contracte actuale care ar face ca echipamentul să nu fie disponibil în momentul în care aveți nevoie de ele? Dacă da, pentru cât timp? Cu aceste informații, veți putea planifica în consecință sau puteți alege un alt furnizor de servicii de transport.

Societatea este asigurată?

Nu doriți să vă pierdeți încărcătura în timp ce vă aflați în tranzit. Dar, neașteptate se poate întâmpla pe drum, inclusiv accidente și furt. Ca potențial client, aveți dreptul să cereți unui furnizor de transport să prezinte dovada asigurării de răspundere civilă. Veți dori să aflați dacă polița de asigurare acoperă numai accidente sau dacă acoperă și transportul dvs. Selectați o companie care va oferi o acoperire maximă în caz de accident, furt sau alt tip de pierdere.

Care este costul?

Afacerea vizează minimizarea cheltuielilor și maximizarea randamentelor. Doriți să alegeți opțiunea cea mai rentabilă. Comparați costul primelor trei companii de transport pe care intenționați să le utilizați.

Cele mai multe dintre ele nu vor oferi doar servicii de transport, ci vor și controla transportul dvs., îl vor pune în siguranță, îl vor încărca, îl vor transporta și îl vor descărca. Asigurați-vă că, compania pe care o alegeți furnizează toate aceste servicii, astfel încât să nu suportați costurile suplimentare de plată pentru acelea pe care nu le oferă, cum ar fi descărcarea.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.