Casting fete pentru cele care cred in sansa de a deveni vedete

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Este adevarat ca nu devin vedete toate fetele din lumea aceasta care vor. Si stiti de ce? Unele au impresia ca ajung vedete fara sa munceasca.

Ele stiu ca sunt frumusele si se culca pe-o ureche. Frumusetea nu este insa niciodata de ajuns. O voce frumoasa trebuie lucrata. O cantareata are un repertoriu stabil si invata mereu cantece noi.

O sportiva nu se bazeaza numai pe rezistenta, viteza sa ori pe mobilitate, ci se antreneaza zilnic. Mai este de adaugat ceva esential. Nimeni nu te ia de mana sa te aseze la statutul de vedeta, daca tu nu te duci la casting fete organizat de agentiile serioase din tara.

Fata care persevereaza si munceste sa isi slefuiasca permanent talentul are garantat statutul de vedeta. Nici nu trebui sa faca mare lucru, sa i se netezeasca drumul in viata. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze:

1. Sa intre pe site-ul celei mai renumite si serioase agentii de casting, adica Newmediacasting.ro si sa isi faca un cont. In 7 minute, contul este gata, inclusiv incarcarea celor doua-trei poze reusite.

2. Sa urmareasca anunturile referitoare la selectii.

3. Sa se duca la casting, daca dupa analiza anuntului descopera ca se potriveste 100% descrierii din anunt.

Din curiozitate am citit ultimele oferte de casting si mi s-au parut mai mult decat tentante.

De 10 ani, agentia prezentata mai sus ofera omului obisnuit posibilitatea sa fie selectat sa joace un rol secundar sau de simplu figurant intr-un film, sa faca acrobatie, sa participe la anumite emisiuni in platou, pentru care sa fie bine platit, sa fie protagonistul unor reclame alaturi de familia sa.

Este important sa se stie cine se poate inscrie in baza de date a agentiei.
Pe site veti descoperi ca si copiii pot fi inscrisi de parintii lor si multi joaca in reclame alaturi de acestia. In functie de ceea ce au nevoie, producatorii si regizorii trebuie sa stie ca sunt inscrisi in evidenta agentiei:

1. Actori. Toti actorii care au nevoie de venituri isi pot face un cont pe site-ul agentiei. Multi nu au roluri si au nevoie de bani. Nu este rusinos sa recurga la acesta solutie. Multi dintre actorii din baza de date a agentiei au ajuns sa lucreze in coproductii sau sa colaboreze cu regizor pretentiosi din Marea Britanie, Italia sau SUA. Newmediacasting este in mod cert o rampa de lansare pentru multi.

2. Modele care au atat talent, cat si cursuri de calificare.

3. Asiatici. Uneori la anumite filme sau reclame este nevoie de acest profil uman fermecator.

4. Oameni obisnuiti. Se pot inscrie familii intregi. Ce este mai placut decat ca o familie sa faca impreuna reclama la cascaval sau la detergent?

5. Afro sau profil Hispanic.

6. Sportivi. Chiar si cei care s-au retras, dar mai pot executa anumite exercitii pot aparea intr-un film sau reclama.

Ofertele de casting sunt variate si potrivite fiecarei categorii dintre cele mentionate mai sus. Iata cateva dintre selectiile tentante la care pot participa cei inscrisi in baza de date a agentiei:

1. Casting modele figuratie speciala pentru reclama care se difuzeaza in Franta. Fetele vor filma la Bucuresti, dar si in Franta, iar ca sa fie selectate trebuie sa fie modele profesioniste, sa aiba intre 18-30 de ani si inaltimea minima de 1,70 m.

2. Casting baiat pentru salt acrobatic. Conditiile sunt urmatoarele: sa aiba intre 19 -30 de ani, inaltimea de 1, 85-1,95 m si sa stie sa faca flic-flac.

3. 20 de copii cu varste intre 3-5 ani, fetite si baietei care sa faca figuratie simpla. Acestia sunt platiti cu 200 de lei, iar spotul va fi difuzat la TV, avand scop social.

Din pacate multe dintre anunturi expira repede si doritorii trebuie sa aplice foarte repede. De exemplu, pentru copii, parintii trebuia sa faca incrieri online, cat mai repede cu putinta.

Este placut sa apari la televizor si lumea sa te recunoasca si in plus, nu apari degeaba, ci esti platit destul de bine pentru asta. Ganditi-va la micutii care nu au altceva de facut, decat sa faca figuratie in spot si pentru simpla aparitie primesc 200 de lei!

Fetele frumoase trebuie sa afle de aceasta sansa si sa profite de ea.
Solicitarile pot fi atat de dese, incat cel inscris sa obtina venituri din filmari ca si cum s-ar duce la serviciu.

Drumul pana la statutul de vedeta este lung, dar sa nu uitam ca agentia de casting prezentata de mine mai sus ti-l netezeste.
Newmediacasting are parteneri interni si externi care sa te inscrie in topul celor mai solicitate fete pentru diferite roluri in filme si in reclame.

Din momentul in care ai fost selectata depinde de tine, de felul in care te porti pe platou, de modul in care cooperezi cu regizorul si cu ceilalti actori. Nu este deloc simplu, dar merita incercat, fiindca perspectivele sunt mai mult decat promitatoare.
Nu uita, frumusetea si talentul nu sunt de ajuns!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.