Iata o oferta tentanta de Revelion in tabara Irlanda!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

In tara noastra exista multe firme, institutii care ofera cursuri de limbi straine, dar nicunul/niciuna dintre ele nu egaleaza Mara-study.ro in oferte sau in concepte.

Mara-study pune accentul pe comunicarea cu profesori nativi, in situatii de viata concrete si il duce pe cursant in destinatii exotice ca simultan cu insusirea si demonstrarea competentelor lingvistice, sa se imbogateasca si spiritual prin cunoasterea si interactionarea cu o alta forma de civilizatie, traditie si cultura.

In primul rand, pentru romanii care nu au posiblitatatea sa calatoreasca se organizeaza cursuri de limba engleza la Bucuresti cu vorbitori nativi.
Pentru cei care nu au ales inca destinatia de Revelion, gasesc aici https://www.mara-study.ro/oferte/tabere-internationale/tabara-scolara-la-londra/ o oferta utila, fiindca in acesta perioada iau si cursuri de limba engleza.

De ce Irlanda? Fiindca este una dintre cele mai bogate si frumoase state din lume si ai ce vedea aici. In tot locul vei vedea urmele trecerii vikingilor si normanzilor pe aici, plus ca poluarea are cel mai mic indice de pe glob. Aici s-au conservat cladiri care dateaza din neolitic, iar castelele si catedralele de aici sunt renumite in toata lumea.

Mara-study.ro te ajuta sa inveti limbi straine si sa cunosti lumea in care traiesti. Ia-ti timp si trece in revista toate ofertele si vei gasi una care sa se potriveasca si tie si copiilor tai!

Iata pentru ce cursuri si activitati te poti programa acum:

1. Curusri de engleza Bucuresti cu profesor care vorbeste cursiv acesta limba, pentru orice varsta. Ma gandesc ca asa ar fi indicat sa incepi, sa nu pleci in alta tara, pana nu ai baza limbii engleze.

2. Cursuri de limba engleza organizate in Cipru pentru persoane care au peste 17 ani, la Limassol. Deja intram intr-o alta perspectiva care presupune comunicarea exclusiva in limba engleza. In timpul vizitelor in afara cursurilor, romanii aplica tot ce au invatat la lectii.

3. Cursuri de pregatire a examenelor in limba engleza organizate in Marea Britanie, pentru persoane care au peste 16 ani.
Pregatirea se face in mod serios la scolile renumite si rezultatele sunt garantate. 99% dintre cei care au participat la aceste cursuri au trecut examenele de limba engleza cu note maxime.
Castigul a fost de asemenea dublu, fiindca lectiile sunt impletite armonios cu activitati placute, cu vizitarea edificiilor, karaoke si discoteci, vizionarea unor filme foarte bune, vizite la muzee si case memoriale.

4. Cursuri de limba spaniola luate in Spania. Acestea sunt deosebit de utile pentru cei care vor sa lucreze in acesta tara. Mai intai ei experimenteaza viata din aceasta tara si invata si limba, iar cand vor merge sa lucreze vor fi perfect adaptati stilului de viata spaniol. Este deosebit de util ca un roman care pleaca sa stie totul despre stilul de viata al spaniolilor.

5. Cursuri de limba franceza organizate pentru adulti cu profesori din tara respectiva, la Paris. In afara faptului ca se pot vizita renumitele castele din Franta, cursantul poate urca in Turnul Eiffel si discuta cu francezii, el invata impecabil limba franceza. As dori sa semnelez faptul ca romanii care au plecat sa munceasca in diferite regiuni ale acestei tari s-au declarat nemultumiti de discordantele care exista intre franceza vorbita pe strazile Frantei si cea invatata in scolile din Romania. Acesta este unul dintre cele mai serioase motive pentru care firma prezentata mai sus s-a gandit sa organizeze cursuri de limbi straine in tarile in care acestea sunt vorbite cursiv.

6. Cursuri de limba engleza organizate in SUA pentru persoane care au peste 16 ani, inscrierea cursantilor in grupe fiind facute dupa testarea initiala.

7. Cursuri de limba germana, organizate la Berlin incepand de la 16 ani si pana la 99 de ani.

8. Cursuri de limbi straine pentru adulti organizate in toate tarile lumii.
Nu-i asa ca nu v-ati gandit sa va organizeze cineva cursuri de limbi straine in destinatii exotice, avand masa si cazarea asigurate? Multi se duc sa lucreze in Spania, Anglia, Franta, fara sa stie limba statului respectiv sau o alta limba de circulatie internationala si se chinuiesc de moarte.

Din moment ce aceste oportunitati se afla la dispozitia oricui doreste, nu este cazul sa mai plece cineva sa munceasca printre straini, fara sa vorbeasca limba tarii respective. Sunt de completat documente, este necesara comunicarea cu angajatorul, nu este timp de apelat la translator si acest ajutor poate fi foarte pagubos uneori.

Invata sa te descurci singur in orice imprejurare si te vei simti un om liber in sensul deplin al cuvantului! Dependenta lingvistica se dovedeste paguboasa de cele mai multe ori.

Invatati cat mai multe limbi straine, fiindca libera circulatie ne aduce fata in fata cu toti locuitorii pamantului!
Astazi discutam cu un englez, maine cu un francez, peste cateva zile cu un spaniel sau un Italian.

Este asa de bine ca avem libertatea de a calatori si cunoaste lumea si mai ales ca suntem ajutati sa vorbim cat mai multe limbi straine!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.