Papetti va ofera cea mai buna hartie pentru activitatea dvs.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Daca sunteti designer grafic, proprietarul unei mici afaceri sau comerciant, este obligatoriu sa stiti care sunt cele mai bune tipuri de hartie copiator si tiparire si de unde sa o achizitionati. Indiferent ce copiati, tipariti sau cat de grozav este designul dvs., daca aveti o hartie de proasta calitate, investitia va fi pierduta. Cat de groaznic ar fi sa cheltuiti timp si bani dezvoltand o campanie de marketing incredibila, doar ca sa o distrugeti din cauza hartiei! Sau v-ati gandit ce inseamna sa pierdeti o colaborare importanta, pentru ca hartia pe care a-ti imprimat contractele  lasa de dorit? Aceste lucruri se pot intampla. Pentru a evita asemenea neplaceri, va recomandam magazinul online Papetti.ro, unde veti gasi hartie A4, A3, A0, A1 sau orice alta dimensiu, in texturi si culori diferite, pentru orice tip de copiator sau imprimanta.

Urmatoarele randuri va vor explica de ce conteaza hartia, ce separa hartia excelenta de hartia slaba si ce tipuri de hartie sunt cele mai potrivite pentru tiparire pentru o varietate de proiecte, astfel incat sa puteti proiecta campanii de marketing castigatoare.

Alegerea celui mai bun tip de hartie pentru proiectul dvs. incepe cu intelegerea de ce hartia este un element atat de crucial. Clientii dvs. echivaleaza calitatea marketingului dvs. cu calitatea produselor si serviciilor dvs..Daca le inmanati ceva tiparit sau copiat pe hartie de inalta calitate, va sugera interlocutorilor ca aveti o afacere de inalta calitate, care ofera produse de top. Acest lucru poate influenta decizii importante si bunul mers al afacerii. 

Imaginati-va ca primiti doua oferte, fiecare de la companii concurente. Oferta companiei A este imprimata pe hartie subtire si fragila, culorile sunt plictisitoare si lipsite de stralucire, iar cernelurile apar zgariate. Oferta companiei B este imrpimata pe hartie groasa si robusta, culorile sunt stralucitoare, iar cerneala este fara cusur. Toate celelalte oferte fiind egale, de la ce companie ati cumpara? Majoritatea oamenilor ar alege Compania B, pur si simplu, pentru ca au trimis un obiect imprimat pe hartie de calitate superioara. Subconstientul alege inaintea constientului in functie de aspect.

Stocul de hartie potrivit pentru copiere si tiparire se preteaza la o subdisciplina numita marketing senzorial: intelegerea modului in care simturile influenteaza perceptia, care la randul sau influenteaza deciziile de cumparare. Cand utilizati cele mai bune tipuri de hartie pentru tiparirea proiectelor, de exemplu, design-urile dvs. arata uimitor – chiar fascinant, incantand privirea clientilor – iar materialele dvs. de marketing ofera senzatii tactile placute, pe care clientii le echivaleaza cu calitatea.

Modul in care se simte o coala de hartie de calitate face o declaratie chiar inainte de a fi tiparita: caracteristicile hartiei moi si luxoase, elegante si luminoase, texturate sau netede, au influenta psihologica. De fapt, pot chiar motiva achizitiile.

Calitatea hartiei este dictata de mai multe aspecte:

Luminozitatea se refera la cantitatea de lumina albastra reflectata de un stoc de hartie dat. Se masoara pe scala de luminozitate TAPPI (Technical Association of the Pulp and Paper Industry), punctata de la 0 la 100, 100 fiind cea mai stralucitoare hartie.

Pe masura ce luminozitatea creste, la fel si reproducerea fidela a culorilor, luminozitatea cernelii, contrast intre zonele tiparite si cele neimprimate. In general, cu cat este mai stralucitor tipul de hartie, cu atat mai bine.

Albul este o arat caracteristica. In cazul in care luminozitatea se refera la lumina albastra, albul se refera la modul in care intregul spectru de lumina este absorbit sau reflectat de un stoc de hartie. Exista mai multe variatii, sau grade de alb, iar cele mai populare sunt: alb echilibrat, alb cald, alb albastru.

Opacitatea este o considerenta importanta, deoarece imbunatateste luminozitatea, suprafata si formarea. Este o alegere excelenta pentru proiectele care necesita cerneala plina de culoare, motiv pentru care este adesea folosita pentru materiale de marketing. 

Alte elemente sunt grosimea si greutatea hartiei. O persoana care lucreaza mult cu acest element indispensabil, trebuie sa stie exact ce alege. Si, din fericire, la Papetti.ro va gasi hartie buna, pentru orice tip de imprimare si orice activitate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.