Cum „funcționează” verighetele?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Acest lucru creeaza confuzie întotdeauna. Tradițional vorbind, tipul cumpara un inel și î-l ofera fetei. Ea pune inelul pe deget. Dar am auzit că degetul diferitelor mâini (stânga și dreapta) înseamnă un statut diferit? Apoi, când se întâlnesc la altar pentru a se căsători, au pus din nou inele pe degete. Am auzit de inele de logodnă și verighete  , sunt două lucruri diferite sau aceleași lucruri dezvoltând un sens nou? Se pare că ar fi scump să obții două seturi de inele doar înainte și după căsătorie.

Și cred că în timp ce suntem cu toții aici, oare diferitele genuri și orientări sexuale folosesc verighete diferit sau în vreun mod special?

La cererea in casatorie este prezentat un inel de logodnă. Nu este o cerință, dar a devenit tradițională. Merge ca mireasa să il poarte pe degetul inelar stâng. Si bărbații vor purta un inel de logodnă, dacă aleg. Acest inel este achiziționat de către persoana care propune în general.

Benzile de nuntă sunt adesea inele mai simple pe care cuplul le plătește în general. Acestea sunt schimbate în ziua nunții. În general, în drum spre altar, mireasa nu va purta inelul de logodnă. Apoi verigheta de nuntă va fi plasată pe degetul inelar stâng și pe degetul său inelar stâng. Apoi, mai târziu, va pune inelul de logodnă peste verigheta, dacă alege acest lucru.

Este scump, dar există modalități de a reduce unele dintre costuri prin selectarea unui stil mai simplu, bijuterii vintage, moșteniri de familie …..

În ceea ce privește întrebarea dvs. cu privire la cuplurile de același sex. Adesea este la fel de mult. O persoană cumpără un inel pentru a-i propune partenerului și cumpără verighete pentru schimb la ceremonie.

Nu toate cuplurile primesc inele de și nu toate cuplurile poartă verighete. Ce inele sunt cumpărate și purtate depinde mai mult de cuplul specific decât de genul lor. Nu toată lumea își dorește toate obiceiurile tradiționale ale unei nunți, astfel încât să selecteze ce tradiții doresc și să le respingă pe celelalte.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte