Cine ne poate ajuta atunci cand moare cineva drag

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Ai un deces in familie si te-ai gandit sa apelezi la Casa Funerara Luca? De ce aici? Deoarece acestia au o vasta experienta in domeniul serviciilor funerare si sunt printre cei mai apreciati prestatori de servicii funerare din Bucuresti, gratie faptului ca sunt oferite servicii complete la standarde ridicate.

Personalul de la Casa Funerara Luca este mereu la dispozitia clientilor sai si garanteaza calitatea serviciilor prestate pentru care se ofera personal calificat si profesionist, echipamente moderne pentru transport funerar, mereu curate si pregatite, inclusiv acestia respecta programul si orarul indicat de client.

Unul dintre serviciile asigurate de Casa Funerara Luca este imbalsamarea decedatului, printre multe altele. Imbalsamarea este un procedeu medical prin care, corpul persoanei decedate este conservat din momentul decesului si pana la momentul funeraliilor, oferindu-i un aspect care sa fie cat mai apropiat de cel din timpul vietii.

Procedura de imbalsamare poate fi inceputa numai dupa ce a fost eliberat certificatul constator de deces si avizul Directiei de Sanatate Publice. Dupa ce a fost finalizat acest proces se va emite certificatul de imbalsamare, fara de care nu se poate transporta decedatul in sicriu si nici nu se poate depune la capela.

Imbalsamarea poate fi realizata doar de personal calificat in acest sens, asa cum sunt cei ai Casei Funerare Luca, care are tote avizele sanitare eliberate de catre autoritatea competenta. Procedura de imbalsamare presupune efectuarea urmatoarelor manevre: aranjamentul facial, toaletarea si igienizarea corpului si imbracarea persoanei decedate cu hainele puse la dispozitie de familie.

Asa cum spun si legile, trupul neinsufletit nu poate ramane la domiciliul sau spitalul unde a avut loc decesul pentru mai mult de doua ore de la producerea evenimentului. De aceea, firma de servicii funerare trebuie sa preia decedatul, pentru imbalsamarea, igienizarea si conservarea acestuia. O firma serioasa de servicii funerare, precum Casa Funerara Luca, dispune de toate echipamentele necesare pentru a putea efectua cu profesionalism aceasta procedura.

Este important sa cunoastem faptul ca serviciile funerare de imbalsamare au rol atat practic, cat si psihologic. Cand spunem ca au rol practic, ne referim la faptul ca, daca, decesul unei persoae apare in timpul sezonului cald, cand este o perioada delicata din punct de vedere al temperaturii, imbalsamarea va asigura mentinerea unui aspect decent al persoanei decedate chiar si in cazul in care inmormantarea are loc in 3 zile.

In ceea ce priveste rolul psihologic, procedura de imbalsamarea va asigura defunctului un aspect apropiat de cel din timpul vietii. Acest lucru este foarte important, deoarece imaginea cu persoana neinsufletita in sicriu va fi ultima pe care rudele si prietenii sai o vor pastra in minte. Acesta este si motivul pentru care imaginea nu trebuie sa difere prea mult de cea din timpul vietii. Asadar, prin imbalsamare, profesionistii de la Casa Funerara Luca vor incerca sa elimine toate urmele de suferinta produse de boala de pe chipul persoanei decedate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.