Paradisul personajelor îți distrează copilul






Copii sunt sufletul unei familii. De aceea vrem să îi bucurăm cat se poate mai mult si aceste bucurii pot fi realizate astăzi şi cu ajutorul unor profesionişti cum sunt cei de la Paradisul Personajelor
Una dintre primele petreceri care au loc şi la care participă un copil este Botezul. Pe lângă obiceiurile creştine care se petrec la biserică, în societatea românească a rămas un obicei păgân, cel al ursitoarelor¹.
Totuși pentru o mai mare diversitate cei de la Paradisul Personajelor au creat mai multe ursitoare:
- Îngeraşul
- Zâna iubirii
- Zâna Norocului
- Zâna Înțelepciunii
- Ursitoarea cea rea
Dar cei e la Paradisul Personajelor nu se ocupă numai de botezuri, ci de orice alta petrecere destinata celor mici. Cu actorii lor copii au experiență unică de a petrece timp de calitate alături de personajele preferate din povesti. Aceştia, actorii, va garantează zâmbete şi voie buna la un alt nivel al entertainment-ului pentru piticii zglobii.
În funcție de vârstă micuții se pot distra cu pinata, mașinuța de baloane, karaoke kids, fie în atelierul de creaţie. Magicianul nu trebuie să lipsească la nici o petrecere de copii. Actorii animatori pot crea tricouri personalizate pentru copilul tău sau îi pot face o coafură trăsnită gen crazy hair.
Paradisul personajelor îți distrează copilul
Aceste jocuri practicate cu cei de la Paradisul Personajelor sunt bune, dar jocul în sine pregăteşte picușul sau micuţa pentru viaţă. Din această cauză părinţii trebuie să îşi facă zilnic timp pentru a se juca cu ei. Prin joc se dezvoltă tot felul de aptitudini ale micului erou, de multe ori conturându-se profesia ce urmează să o practice acesta la maturitate. In orice caz mica fiinţă trebuie să aibă timpul ocupat cu activităţi diferite în mod permanent. Calculatorul, tableta si telefonul mi se par obiecte dăunătoare pentru cei mici. Cunosc cazul unui copil care la doi ani si şase luni micuţul nu ştie să vorbească şi să meargă. Aceasta era urmarea faptului că mama lui îi dădea telefonul în mână, să se joace, pentru ca ea să aibă timp de calculator sau să facă unele treburi casnice.
Nu spun că nu sunt bune gadgeturile electronice dar părinţii trebuie să aibă sub control aceste activităţi la vârste fragede.
Părinţii trebuie să fie veseli când se joaca cu copii. Veselia sa îi va transmite o stare de bine si veselie celui mic. Astăzi sunt nenumărate jocuri pentru copii.
Pe vremea copilăriei mele am avut un tramvai cu arc, o cutie cu cuburi si o pușcă cu ventuză. Si m-am jucat. Mai târziu am jucat jocurile la modă atunci ţurca, ciucioaca, Ţară, ţară vrem ostaşi sau alte jocuri pe care le practicam în aer liber. Sunt sigur că şi acestea m-au ajutat să am o sănătate bună.
Oricum activităţile fizice trebuie să fie un element de bază de la o anumită vârstă.
—————————————————————————————————————–
¹Ursitoarea este o ființă imaginară din mitologia românească, despre care se crede că are darul de a hotărî soarta omului de la naștere.
Mitul ursitoarelor a fost preluat din mitologia greacă unde erau denumite Moirae.
Ursitoarea – cea mai mare dintre ele, este cea care ține fusul și furca,
Soarta – este cea care-i prezice destinul pruncului, și
Moartea, este cea care-i curmă firul vieții.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.