Comunicat de presă ENEL : situaţia Dobrogea 7 Februarie 2020 ora 12

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

COMUNICAT  DE  PRESĂ

Constanța, 7 februarie 2020 –  Cea mai mare parte a clienților afectați de condițiile meteo severe (cod roșu si portocaliu de vânt puternic și ninsori) în județele Ialomița, Călărași și Constanța au fost realimentați cu energie electrică, după intervențiile echipelor din teren ale E-Distribuție Dobrogea și ale contractorilor societății, precum și manevrele de la distanță efectuate prin sistemul Telecontrol al instalațiilor electrice de distribuție.

Intervențiile au continuat și pe parcursul nopții, iar numărul personalului implicat a fost suplimentat, inclusiv cu echipe de intervenție relocate de la E-Distribuție Muntenia.

La această oră, în zonele deservite de E-Distribuție Dobrogea, peste 300 de tehnicieni ai societăților E-Distribuție și ai contractorilor societății lucrează continuu pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de evenimentele meteo severe. Alți 100 de angajați sunt disponibili pentru suplimentare sau înlocuirea celor menționați, pentru a asigura continuitatea activităților.

Echipele vor continua să lucreze pentru remedierea tuturor deranjamentelor colective și individuale și restabilirea alimentării tuturor clienților.

În județul Tulcea au loc cele mai dificile intervenții, cu precădere în zona Deltei Dunării, unde accesul către instalații se face în mare parte pe apă,  dar și în zone întinse de câmp unde accesul catre rețea este îngreunat ca urmare a circulației în condiții de iarnă sau a unor drumuri blocate. 

Incidente în alimentare sunt înregistrate cu preponderență în localitățile Baia, Beidaud, C.A. Rosetti, Casimcea, Crisan, Daeni, I.C.Bratianu, Mahmudia, Maliuc, Mihail Kogalniceanu, Murighiol, Nalbant, Pardina, Smardan, Stejaru, Sulina, Topolog.

Estimăm că remedierea tuturor avariilor din rețelele de medie tensiune din județul Tulcea va avea loc la până în seara zilei de 7 februarie, iar echipele vor interveni în continuare pentru remedierea deranjamentelor individuale și colective în rețelele de joasa tensiune, până la realimentarea tuturor clienților.

Mulțumim autorităților locale, echipelor ISU și  celorlalte instituții implicate în gestionarea situației cu care suntem în contact permanent și care sprijină intervenția echipelor E-Distribuție în zonele afectate.

Recomandăm clienților afectați să folosească, pentru a semnala deranjamente cu precădere numerele de tip TelVerde (apelabile gratuit din rețelele naționale) – 0800 070 555.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte