Oază de odihnă în Suceava

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

În ultimi ani am petrecut mai multe sejururi în ţări străine. A fost foarte bine. Anul acesta am hotărât  să petrec vacanţa în ţară. Dintre multitudinea de opțiuni oferite de căutările pe internet am ales Suceava.

Pentru că îmi place să fiu prevăzător am decis să fac rezervarea la hotel din timp. Hotelul ales este hotel Balada un hotel de patru stele, aşezat pe Strada Mitropoliei nr. 5 din Suceava.

În Suceava am mai fost în urmă cu 40 de ani și am locuit în alt hotel, pentru că Balada încă nu exista, sau eu nu am știut că există. Ce m-a făcut să aleg acest hotel? După ce am făcut o trecere în revistă a informațiilor de pe site am sunat un prieten care locuiește în Suceava. Când m-a auzit ce vreau să fac a rămas mai mult decât încântat, vorbindu-mi la termeni superlativi despre hotel. Singurul lui regret a fost că în perioada în care am hotărât să fiu în Suceava el urma să fie plecat în străinătate cu serviciul.

Hotelul de patru stele are cazare sub formă de Triple Room, Deluxe Double, Double Standard, Deluxe Single, Standard Single.

Clienții beneficiază de internet de mare viteză în întreg hotel, atât wi fi cat şi pe cablu..

Micul dejun este reprezentat de un bufet variat.

La prânz şi cină, se pot savura preparate din meniul internaţional, cât şi specialităţi recunoscute ale bucătăriei tradiţionale, create de maeștrii bucătari ai restaurantului cu program între 7:00-23:00.

Soarta a vrut ca sa ajung mai devreme la Suceava cu niște afaceri în interes de serviciu. Cu această ocazie am hotărât să testez hotelul Balada.

Începând cu recepția hotelului am fost întâmpinat cu buna voie şi respect, lucru cam rar în alte hoteluri din România.

Am închiriat o cameră standard single. Cearceafurile erau plăcute la atingere, moi şi patul foarte confortabil. Imediat ce m-am conectat la rețeaua de wi fi a hotelului am fost plăcut impresionat de viteza internetului. Dotările camerei sunt la un nivel deosebit: Aer condiționat, Internet gratuit, TV Flat Screen, Telefon în cameră, Minibar, Seif, Baie cu cadă,   Uscător de păr, Cosmetice, Halate şi papuci, Tablouri pictate în ulei, Sistem control-acces pe bază de cartele, senzor de fum în camere. Cele câteva nopți petrecute în cameră au fost reconfortante și de fiecare dată am mers odihnit la întâlnirile de lucru pe care le-am avut. Modernul Hotel Balada este situat în centrul orașului Suceava, la 10 minute de mers pe jos de Cetatea de Scaun a Sucevei, construită în secolul al XIV-lea, și la 4 km de gara Suceava Vest. Hotelul este situat la 29 km de Gura Humorului. Orașul Botoşani este la 33 km de Hotelul Balada, localitatea Suceviţa se află la 44 km, iar Aeroportul Suceava 8,6 km. Nu este singurul hotel Suceava, hotel din Suceava, dar pentru mine a devenit hotelul meu de suflet. Parcare privată gratuită disponibilă la hotel. În perioada in care am stat în hotel a trebuit să organizez un prânz de afaceri cu partenerii de afaceri într-unul din saloanele  hotelului. A fost ireproșabil.

Daca aveți intenția de a vizita Suceava vă sugerez să vă cazați la Hotel Balada

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte