Realcont.ro, colacul de salvare al firmei tale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Detii o firma mare si nu mai poti dormi noaptea. Crede-ma stiu cum este sa te zvarcolesti de pe o parte pe cealalta, sa te gandesti la tot ce este mai rau, sa-ti imaginezi ca pierzi tot ce ai obtinut cu truda si ca exista riscul sa ajungi si la inchisoare!

Ai facut tot ce era omeneste posibil. Te-ai ocupat de aprovizionare, de conditiile de lucru oferite angajatilor sa-i motivezi, de vanzari si contracte, dar ai uitat de contabilitate.

Multe documente au ramas nefacute, in altele sunt erori grave sau omisiuni. Ai gresit si tu, cand nu ai dat maxima importanta contabilitatii apeland la oameni lipsiti de experienta. Ai mizat pe studiile superioare, iar diplomele de licenta si masterat te-au convins. A mai fost ceva. Nu te pricepi la contabilitate, sa poti verifica personal cum se lucreaza la acest departament.

Un lucru este cert, nu-ti face bine chinul psihologic, ci cauta o solutie de a iesi garantat din impas!
Uite, de 14 ani, realcont.ro ofera servicii de contabilitate la cerere si onoreaza contracte fiind firma de profil numarul 1 din Romania!

Incepe prin a solicita audit gratuit pentru firma ta care este sinonim cu momentul adevarului. Trebuie sa vezi exact greselile, raportul corect cheltuieli-beneficii, banii pe care ii ai in cont, restantele la plati, impozite si chirii.

Dupa “consultatie” solicita tratament de lunga durata, adica un contract de colaborare pe cel putin 12 luni si vei avea bonus 3 luni de gratuitate.
Echipa de la Realcont.ro este una dintre cele mai serioase din lume si este bine sa stii ca este solicitata de multinationale, pentru asta comunicarea pe site-ul lor se desfasoara in 6 limbi (5 limbi straine de circulatie internationala si romana). Companii internationale de telecomunicatii, de inchiriere masini si vanzari masini, de produse alimentare apeleaza cu incredere la serviciile lor fiindca in cei 14 ani, erorile de calcul au fost infime, iar in cazul in care acestea se produc, firma este despagubita fiindca Realcont.ro detine polita de asigurare in acest caz.

Acum iti faci reprosuri ca nu ai stiut la timp de existent lor si te-au asaltat problemele, te-au sufocat penalizarile sau adresele de avertizare de la FISC si furnizorii de energie! Niciodata nu este prea tarziu pentru a corecta ilegalitatile savarsite involuntar sau cu buna stiinta si sa-ti asiguri un somn linistit.

Cel mai mare tarif solicitat de firma pentru serviciile sale complexe este de 875 de lei, iar cel mai mic 150 de lei. Gandeste-te ca unui contabil nu i-ai da numai atat, plus ca ai achita si asigurarile si o parte din impozitele acestuia, deci cheltuielile ar fi mult mai mari. In cazul in care contabilul nu stie meserie sau nu lucreaza constiincios, cheltuielile ar fi inutile si s-ar solda cu pierderi si mai mari la nivelul firmei sau societatii.

Realcont.ro asigura servicii de contabilitate pentru: societati cu TVA sau fara TVA, birou arhitect, birou avocat, asociatie familial, asociatie non-profit si PFA.
Sa nu aveti impresia ca daca sunt atat de buni, sunt si inaccesibil. Este suficient sa-i sunati sau sa le trimiteti un e-mail si contractul va fi semnat peste cateva zile.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte