Scaun la cap şi scaune de la inegal.ro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Scaun la cap şi scaune de la inegal.ro
Scaun la cap şi scaune de la inegal.ro

Știți ce înseamnă să ai scaun la cap?  Aceasta expresie se referă la oamenii chibzuiți şi inteligenți. Sunt numiți oameni cu scaun la cap.

„În vremea când a apărut această expresie – să tot fie vreo două secole – scaunul definea şi o instanţă, un tribunal, o judecătorie sau un consiliu de sfetnici domneşti. În esenţă, scaunul înseamnă înţelepciune, dreptate, chibzuinţă, aşa că oamenii l-au ataşat de cap, metaforic vorbind, pentru a arăta că acea persoană este cu o minte deosebită, nu că ar umbla la propriu cu un scaun pe creştet, ceea ce numai dovadă de înţelepciune n-ar fi.” spune profesorul de istorie Adrian Toma

Scaun la cap şi scaune de la inegal.ro

După aceasta mica introducere vreau sa va spun ca investiția într-un scaun de birou confortabil şi modern este un lucru cat se poate de benefic la care apelează un om inteligent. Chiar daca lucrez de casă la calculator am hotărât să îmi cumpăr un scaun un scaun de birou de la inegal.ro. Alegerea mea a fost un scaun ergonomic, Scaun directorial US44 mesh negru, care mă satisface pe deplin, chiar daca nu sunt director . 🙂

Până de curând nu prea am acordat atenție poziție mele la birou, am sta pe scaune de mobila obișnuite, pe taburete şi coloana a avut de suferit. Am apelat şi la alte remedii sau soluții dar ineficace.

După ce am achiziţionat acest scaun din raionul de scaune birou de pe inegal.ro am început să nu mai obosesc atât de mult când lucrez si sa am o poziție cat se poate de confortabilă. Aşa m-am transformat în om cu scaun la cap 🙂 .

Scaun la cap şi scaune de la inegal.ro

Mulţumită acestui scaun au început să nu mai am dureri de spate şi nici probleme cu ochii pentru ca am putut găsi poziţia optimă de lucru.

Ce am constatat la scaunul cumpărat a fost calitatea materialelor din care este executat. După această experiență plăcută am decis sa schimb taburetele din bucătărie. Pentru că este un spaţiu destul de mic am ales să cumpăr trei taburete pliant Bilbao negru, cu cadru metalic, realizat din tub metalic cu şezutul scaunului  din PVC, rezistent la uzura si ușor de întreținut.

Ca să întregesc schimbarea am cumpărat pentru balcon un set masa cu doua scaune Napoli, schelet metalic şi blat MDF.

Urmare a preţurilor scăzute, dar şi a calităţii deosebite a produselor, unele produse din stocurile magazinului online Inegal.ro se pot epuiza, dar administratorii vor acea grija să le aibă mereu la dispoziția clienţilor.

De la taburetul cu trei picioare, din lemn, al bunicilor noștri şi până la actualele produse nu a trecut mult timp, raportându-ne direct la timpul fizic trecut. Totuși evoluţia a cunoscut un ritm fulminant, aşa că noi putem să ne bucurăm de munca a mii de oameni care au gândit şi proiectat chiar si scaune pe care sa stăm comod.

Tendinţa oamenilor de azi de a lucra mai mult din poziția şezut, lucrul la birou, a făcut necesar un astfel de trend.

Ce nevoie avea tataia care era la coarnele plugului sau mai târziu în alte ipostaze agricole, deci ce nevoie avea el de un scaun ergonomic.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte