Addigital.ro este o firma la care sa apelezi!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cateodata, intr-o firma, ai nevoie de ecusoane, postere, bannere care sa iti evidentieze munca si mai mult. Aceste produse pot fi achizitionate in uma unei consultari profesionale cu firme precum addigital.ro care faciliteaza productia de materiale promotionale sau grafice utilizand cele mai noi  tehnici in domeniu. 

Oferind servicii de editare/proiectare de cataloage, carti postale, felicitari, formulare, afise si materiale publicitare, sigle, ecusoane, insigne si medalii, addigital.ro ramane un partener de incredere pentru cei care doresc astfel de produse. 

De ce sa faci ecusoane pentru job? 

Deoarece comunicarea este mai eficienta intre colegi. Atunci cand firma este foarte mare, mai mult ca sigur vor aparea tot mai multi colegi noi, aceeasi problema poate fi si daca este un rulaj foarte mare al personalului. Iar pentru a fi mai eficienta comunicarea, aceste ecusoane sunt perfecte atat pentru cei noi, cat si pentru cei vechi. Este de-a dreptul neplacut sa intrebi o persoana de 100 de ori cum o cheama, iar conform unor studii, majoritatea dintre noi retinem foarte greu numele persoanelor din jurul nostru.

Clientii se simt tratati cu respect. Daca lucrezi intr-un departament in care ai contact direct cu clientii, acel ecuson este si o dovada de bun simt. Astfel, prin purtarea ecusonului clientii se vor simti mai in siguranta in abordarea problemelor pe care le intampina. De asemenea, daca nu se poarta ecuson ar putea aparea anumite confuzii, iar clientii ar putea crede ca nu vorbesc cu o persoana care este angajata in firma respectiva.

In unele domenii, purtarea ecusonului este 100% obligatorie, nu o alegere personala. Sunt anumite controale facute de catre statul roman, iar atunci cand angajatii nu poarta ecusoane, se lasa cu foarte multe amenzi pentru angajatori, care bineinteles se vor resimti mai apoi si in buzunarele celor implicati. Cele mai des intalnite controale sunt la agentii de paza, in special pentru ca acestia, la randul lor trebuie sa legitimeze persoanele care intra sau ies dintr-o anumita incinta. 

Addigital.ro ofera solutii originale si de calitate in materie de design!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.