Frigoterm.ro are aer conditionat Gree!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Sa zicem ca iarna nu am avem nevoie de un aparat de aer conditionat, desi tehnologia le-a permis producatorilor sa ofere aer conditionat ce produce atat aer rece, cat si cald. Gree este unul dintre acesti producatori care ofera o gama vasta de produse de acest tip pe piata romaneasca. Site-ul magazinului Frigoterm.ro are o gama dedicata produselor Gree de aer conditionat, cu preturi pentru toate buzunarele. 

Gree Electric Appliances Inc. din Zhuhai este un producator chinez de aparate electrocasnice cu sediul central in Zhuhai, provincia Guangdong. Este cel mai mare producator de aer conditionat din lume. Compania ofera doua tipuri de aer conditionat: aparate de aer conditionat de uz casnic si aparate de climatizare comerciale. Compania produce, de asemenea, ventilatoare electrice, dozatoare de apa, radiatoare electrice, masini de gatit orez, purificatoare de aer, fierbatoare electrice, umidificatoare si plite cu inductie, pe langa alte produse.

Un aer conditionat Gree poate aduce schimbari majore in incaperea unde il amplasezi, deoarece schimba radical aerul si ofera un aspect modern. Caracteristica speciala a firmei Gree este ca investeste in cercetarea si dezvoltarea aparatelor de aer conditionat si a aparatelor de uz casnic. Obiectivul sau este sa se asigure ca fiecare client beneficiaza de un produs de inalta calitate, fiabil si eficient. Instalarea unui aparat de aer conditionat Gree imbunatateste confortul casei tale. Acest tip de investitii este atat durabil, cat si profitabil. Achizitia de aparate de aer conditionat Gree va permite sa beneficiati de un dispozitiv eficient in timpul verii. Cei care prefera achizitionarea de aparate de aer conditionat Gree reversibile vor avea, de asemenea, incalzire cu performante energetice in timpul iernii. Este indicat sa optezi pentru achizitionarea de aparate de aer conditionat multisplit pentru a putea raci diferite locuri din casa prin utilizarea mai multor unitati interioare care sunt conectate la o singura unitate in aer liber. Beneficiaza de un sistem de calitate ce iti va oferi pace sufleteasca de lunga durata, cu garantia de 5 ani pentru piesele si compresoarele modelelor de aer conditionat Gree.

Pentru casa, exista doua categorii de dispozitive pentru modul de racire: monoblocuri si sisteme de despicare, simple sau multiple. Fiecare include diferite modele in aspectele lor, principii de instalare sau caracteristici: capacitatea de racire, consumul electric, nivelul de zgomot, clasa energetica etc. Majoritatea aparatelor de aer conditionat moderne pot fi controlate de la distanta si au o functie de „dezumidificator”. Prospetimea creata este insotita de o uscare a aerului, foarte apreciabila in zonele cu umiditate ridicata. Datorita unui dispozitiv de filtrare, cele mai sofisticate dispozitive au si capacitatea de a purifica aerul din mediu (ionizare). Dispozitivele unitare (monoblocuri, monosplit) sunt de tip mobil sau fix: pot deservi doar o camera, cu o suprafata mai mult sau mai putin limitata. Multispliturile, intotdeauna fixate, sunt, dimpotriva, concepute pentru a raci mai multe camere, chiar o intreaga casa. Toate au avantajele si dezavantajele lor, majoritatea existand in versiuni reversibile.

Un aparat de aer conditionat este o masina termodinamica pentru a face frig. Principiul sau este modelat pe cel al unui frigider. Schematic, este format din doua schimbatoare (un evaporator si un condensator) asociate cu un compresor, care pompeaza. Totul functioneaza intr-un circuit inchis si sigilat, unde un agent frigorific, lichid sau gazos, circula alternativ. Aerul cald din mediu este atras si racit in evaporator, in contact cu fluidul gazos, inainte de a fi redistribuit in camera. Lichidul isi continua calea sub forma de vapori catre compresor, care il comprima incalzindu-l (presiune mare) apoi il trimite in condensator. Acesta din urma extrage caloriile datorate incalzirii si le evacueaza din camera. In acelasi timp, redirectioneaza lichidul inapoi (presiune joasa) catre evaporator printr-un reductor de presiune. Aceasta alternanta de faze se repeta in bucla pana se obtine temperatura dorita. Schimburile de caldura sunt accelerate de un dispozitiv de ventilatie si reglate electronic.

Cele mai multe aparate de aer conditionat utilizate de consumatori functioneaza cu principiul condensatorului de aer. Extractia de caldura duce in mod necesar la exteriorul casei, indiferent daca dispozitivul este mobil sau fix. Singurele modificari sunt configuratia echipamentului, compactata sau in unitati separate si modul in care are loc extragerea.

De asemenea, pozitionarea aparatelor de aer conditionat monobloc pe sol limiteaza eficienta circulatiei aerului. In plus, aceste dispozitive sunt destul de zgomotoase – desi s-au inregistrat progrese in aceasta directie – si consuma multa energie. Intr-adevar, evacuarea caldurii se face cu ajutorul unei teci flexibile care obliga sa deschida pe jumatate o fereastra sau un golf glisant. Acest aranjament vine cu principiul propriu al aerului conditionat, care necesita functionarea intr-o camera inchisa. Consumul de energie este afectat, precum si eficienta. Prin urmare, este recomandabil sa se cantareasca capacitatile (in zone sau volume) indicate de producatori.

La Frigoterm.ro clientii beneficiaza de informatii utile despre orice model de aer conditionat si de preturi fara concurenta. Aerul conditionat nu alunga doar caldura, ci aduce prospetimea in orice camera este instalat.

De asemenea, aerul conditionat trebuie sa fie mereu inspectat si intretinut. Cand trebuie facut acest lucru?

In principiu, nu exista un timp optim pentru a efectua intretinerea aerului conditionat: ca regula de baza de urmat, va recomandam sa o faceti cel putin o data pe an. Daca vorbim despre aparate de aer conditionat care fac racire in sens strict, este probabil mai convenabil sa efectuati intretinerea in perioada de primavara, deoarece se presupune ca le folositi doar pentru sezonul de vara.

In schimb, pentru aparatele de aer conditionat cu pompa de caldura (adica cele care combina functia de incalzire cu functia de racire) perioada optima depinde de tipul de utilizare pe care il utilizati. Pentru aceste aparate de aer conditionat, daca sunt folosite ca sursa de incalzire primara, poate fi chiar recomandat sa se efectueze intretinerea de mai multe ori pe an.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte