Jerbe funerare online de la florarii bijurieri ai atelierului Sympathyflowers.ro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Toate florile sunt frumoase si placut mirositoare, dar cand vine vorba de asezarea lor in vaza, in buchet sau in coroane si jerbe funerare, iscusinta florarului se oglindeste perfect in eleganta aranjamentului respectiv.

Lucratura unui bijutier-florar se recunoaste de departe, fiindca el stie:

-sa aleaga flori perfecte.

Buchetul perfect iese cand florile au aproape aceeasi dimensiune si sunt proaspete. Cand din el ies petale ofilite sau pana la usa celui pe care dorim sa il surprindem se scutura pe jumatatate, florarul nu a dorit altceva, decat sa isi vand florile vechi pe care le avea in stoc.

-sa le trateze corespunzator ca persona care le primeste sa se bucure de ele cat mai mult timp.

Te doare inima cand primesti un catel sau urs din flori si dupa o saptamana se usuca. In prezent exisat substante care prelungesc durata de viata a florilor culese.

-sa lucreze cu mare arta, sa nu se vada cu ce sunt prinse florile de suport si unde sunt prinse, dar si responsabil, adica in asa fel incat nicio floare sa nu pice in timpul transportului.

Coroanele si jerbele funerare sunt manipulate de mai multe ori, iar  cumparatorii doresc sa ramana la fel de frumoase, pana sunt asezate pe mormant.

Nu va resemnati, spunand ca acum nu mai puteti sa alegeti, fiindca putine florarii sunt deschise si trebuie sa va duceti cu o floare la mort!

Exista o florarie atelier de unde se pot comanda jerbe funerare online.

Sympathyflowers.ro iti pune le dispozitie adevarate bijuterii din flori pentru cei care au decedat ca in acest fel sa iti arati pretuirea si respectul fata de ei, dar sa indulcesti putin suferinta apropiatilor pentru pierdere.

JERBA FUNERARA TRANDAFIRI, CRINI, GAROAFE te lasa mut de admiratie, fiind neasemuit de frumoasa. Formele acestor flori, ca si parfumul lor se completeaza reciproc intr-un produs perfect.

Jerba mizeaza pe armonia dintre alb si verde si pe semnificatia acestor culori: albul inseamna puritate, in timp ce verdele semnifica viata.

Prin urmare, aceasta jerba este un semn de apreciere fata de sufletul pur al defunctului  si o forma de manifestare a regretului ca viata acestui s-a sfarsit.

Cu floraria prezentata mai sus totul decurge foarte usor si te asiguri ca vei duce cea mai eleganta coroana personei apropiate, insotita de un mesaj scris corect, citet si frumos.

Nu este nevoie sa porti tu jerba sau coroana de colo colo prin oras, sa te simti stanjenit ca le strici dispozitia celor care te vad cu ea, amintindu-le ca sunt muritori, amintindu-le de cineva drag care a murit de curand sau care este pe patul de moarte.

Coroana este transportata direct la locul indicat de tine, iar daca pretul ei este de peste 200 de lei, transportul este 100% gratuit.

Alege flori naturale si nici prin gand sa nu iti treaca ideea ca mortul nu vede, ci important este sa duci ceva. Jerba aceea te reprezinta, iar cu orice prilej trebuie sa daruiesti tot ce este mai bun si mai frumos.

Coroanele de la floraria Sympathyflowers.ro sunt cele mai solicitate in Romania datorita aspectului, calitatii si impresiei pe care o fac.

Ele reusesc sa stearga lacrimile din ochii familiilor indurerarate si triustetea din suflete la vederea acestor flori frumoase si parfumate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.