Colectarea si selectarea gunoiului se face cu ajutorul cosurilor de la Sanito

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Colectarea deseurilor este o parte a procesului de gestionare a deseurilor. Este transferul deseurilor solide din punctul de utilizare si eliminare la punctul de tratare sau depozit. Colectarea deseurilor include, de asemenea, colectarea materialelor reciclabile care nu sunt deseuri, ca parte a unui program municipal de diversificare a depozitelor de deseuri.

Deseurile menajere din tarile dezvoltate economic vor fi, in general, lasate in containerele sau in cosurile de reciclare inainte de colectare de catre un serviciu special amenajat de colectare de deseuri. In unele orase ale lumii sunt utilizate barje pentru colectarea deseurilor, de exemplu in Venetia, Italia. Cu toate acestea, in multe tari in curs de dezvoltare, cum ar fi Mexic si Egipt, deseurile ramase in cosuri sau saci de pe marginea drumului nu vor fi indepartate decat daca locuitorii interactioneaza cu colectorii de deseuri.

Fiecare tara are propriul mod de a implementa colectarea de deseuri. Si in Romania acest lucru devine din ce in ce mai important si oamenii incep sa inteleaga cat de importanta este colectarea selectiva. Pentru a implementa cu succes acest lucru, sunt necesare cosuri gunoi putin diferite de cele pe care le stim noi. Este vorba despre cosuri colectare selectiva, disponibile la magazine specializate precum sanito.ro. Acest magazin comercializeaza cosuri de gunoi, eurocontainere si pubele, dar si produse folosite in igienizarea locuintei, institutiilor sau pentru igiena personala. Magazinul are o experienta de peste 14 ani si mii de clienti multumiti. Comenzile se pot face oricand, online, si in cateva zile produsele vor fi la locatia indicata. Iata si ce cosuri puteti achizitiona, atat pentru a avea functionalitate totala, cat si pentru un design elegant:

MALMO B- set cosuri de reciclare din metal ultra rezistent. Similar cu modelul de cosuri pentru reciclare MALMO A, acest model este foarte popular in randul companiilor sau a institutiilor publice, unde activitatea de sortare a deseurilor este deja implementata. Cu un design simplu si modern, acest set de cosuri pentru colectare selectiva se potriveste perfect atat spatiilor interioare, cat si celor exterioare. Cele 3 cosuri care formeaza acest model pot fi vopsite intr-o varietate de culori RAL si pot fi personalizate cu autocolante pentru colectarea eficienta a deseurilor. Pentru un aspect mai elegant, a fost creata si versiunea mai eleganta din otel inoxidabila, denumita MALMO A.

Uppsala A. Este o insula de colectare selectiva si este cea mai vanduta pentru zonele publice cu trafic intens. Insula pentru reciclare este alegerea perfecta pentru spatiile comerciale, birouri cu trafic intens sau zonele urbane care aplica separarea usoara si eficienta a deseurilor. Acest cos de tip insula poate fi personalizat si poate fi utilizat pentru reclama in scopuri publicitare. Poate fi livrat in diverse combinatii cu 3, 4, 5 sau chiar mai multe pubele, pentru a indeplini cerintele locale de separare a deseurilor. Capacele se pot, de asemenea, personaliza in functie de tipul de deseuri care se

doreste a fi colectat. Clientii pot avea o asemenea insula de colectare tot la comanda.

Pe site sunt disponibile si alte modele precum cele de la Trelleborg, Belvedere, Bergen etc. Alegeti ceea ce vi se pare cel mai potrivit pentru desfasurarea procesului de colectare selectiva in bune conditii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte