Stresul inainte de machiaj

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Chiar și ceva la fel de simplu precum rujul se dovedește a fi un labirint de posibilități de a mă face să par un clovn. Cine este capabil, în primul rând, să aplice ruj rosu mat precum ARDELL RUJ LICHID MAT MATTE WHIPPIED- SIZZLING SUNSET- ROSU CORAI  într-un mod care să-ți accentueze buzele în timp ce arăți încă natural? Arată, de obicei, ca și câteva inele ale lui Saturn în jurul vecinătății gurii mele, și am pete peste tot pe dinți, șervețele și orice altă suprafață care vine în contact vag cu fața mea. Rujul pare să fie o luptă în ascensiune constantă pentru a rămâne în așteptare și este o bătălie pe care o pierd aproape întotdeauna.

Îmi place să port machiaj. Îmi place să-mi fac părul, să port parfum și, în general, să mă simt ca și cum aș fi pregătita pentru lumea din fața mea. Nu este pentru toată ziua, sigur, dar mă bucur când am timp. Cu toate acestea, am avut adesea senzația de parcă există un curs secret la care multe alte fete sunt invitate  seara, când eu stau acasă la televizor – și la care eu nu pot să particip? – care îi instruiește cum să facă toate diferitele vrăjitorii estetice care par atât de imposibile. La unele fete, se pare că aceasta răsturnare sexuală care este atât de naturală pe cât este de lingușitoare. La mine, se pare că am ieșit dintr-o baltă cu ​​o seară înainte și nu am mai putut găsi pieptenul înainte de a ieși din casă. Bronzer sau blush? Pe unele se întâlnesc precum câteva zone de piele sărutată de soare, pe un ten de altfel cald. La mine, se pare că mi-am frecat fața după ce am mâncat o pungă de Cheetos. Nu e corect.

Poate cea mai bună soluție – să ne asigurăm că toți obținem o bază corectă când vine vorba de pregătirea noastră dimineața – ar fi să oferim fiecărei femei propriul ei make-up personal și stilist, în cazul în care dorește unul. Cred că aceasta este cea mai justă soluție și, cu siguranță, o folosire fructuoasă a banilor noștri.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte