Telekom un brand de rahat

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Astăzi 29.06.2020 am avut neplăcerea de a mi se defecta sistemul  de distribuire a semnalului TV de la telekom. Am sunat repetat la numărul  0766 121 234, plus robotul. Urmare a unui apel prelungit am reușit sa aud un operator. De fapt apa de ploaie. Am fost redirecționat in alta parte si am rămas fără interlocutor.  In total am sunat peste 100 de minute.

După mai multe postări defavorabile făcute pe facebook am fost contactat. Dl care m-a contactat era un ca un robot ce îmi indica pași de urmat pe care eu deja ii făcusem urmare a instrucțiunilor robotului.

Telekom un brand de rahat

Serviciul nu merge. Am cerut sa fiu transferat la serviciul comercial. Am pierdut legătura.

Ulterior am revenit cu un alt apel. Stupefacție: sunt programat pentru intervenție  pe 01.07.2020. Inițial o interlocutoare de la serviciul comercial mi-a promis o reducere de 50 lei pentru necazurile mele. Nu mai este vorba de nimic si operatoarea pe care am contactat-o mi-a sugerat sa caut alt furnizor de servicii. Sunt in perioada contractuala dar proasta calitate a serviciilor  mă face sa mă adresez la ANCOM pentru a anunța ca domnii de la Telekom nu respecta clauzele contractuale. Totodată pe baza acestor elemente, nu este prima data când sesizez o disfuncționalitate la TV. Telekom, voi căuta un avocat priceput pentru a putea rezilia contractul si a primi despăgubiri.

Oricum operatorii lor sunt de tot r…l

Telekom un brand de rahat

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte