Sortarea deseurilor se face cu ajutorul pubelelor speciale de la sanito.ro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Sortarea deseurilor reprezinta o actiune care are ca scop economisirea de resurse naturale, dar si financiare. De ce sa sortati deseurile?

Evitati risipa de resurse

Doua treimi din continutul pubelelor din marile orase, nu numai din Romania, ci din intreaga lume, sunt compuse din materiale reciclabile, precum carton, sticla, aluminiu, toate acestea fiind, din pacate, contaminate de deseuri organice. In plus, deseurile organice, fiind alcatuite in mare parte din apa, nu trebuie sa fie supuse arderii. Sortarea deseurilor, in loc sa fie aruncate in cosul de gunoi obisnuit, ar trebui sa se faca in cosuri gunoi speciale. Aceasta sortare duce la transformarea lor in obiecte noi si economisirea resurselor naturale si financiare.

Cum sa sortati si unde depozitati deseurile reciclabile?

Deseurile trebuie sortate pe categorii. Hartia si cartonul sunt destinate unui cos, sticla altui cos si asa mai departe. Pentru a face o selectare adecvata, trebuie sa alegem cosuri colectarea selectiva. Astfel de cosuri sunt disponibile la magazine specializate precum sanito.ro. Aici sunt disponibile inclusiv europubele si containere, de dimensiuni diferite si de calitate superioara.

Cosurile potrivite pentru colectarea selectiva sunt, si acestea, de mai multe tipuri si de mai multe dimensiuni. Belvedere SST este unul dintre cele mai noi modele de cosuri de gunoi destinate colectarii selectiva si reciclarii, care pot transforma activitatea de reciclare in ceva extrem de distractiv. Acest model are un design unic si modern. Acesta este ideal pentru statii, locuri aglomerate, stadioane, centre comerciale, aeroporturi, birouri, etc. Este un cos realizat din inox. Orice culoare din spectrul RAL este disponibila pentru capace. Se pot adauga etichete speciale pentru semnalizarea corecta a deseurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard sunt 35L, 60L si 100L, iar marimile personalizate sunt disponibile la comanda). Caracteristicile produsului le reprezinta inelele pentru prinderea sacilor de gunoi. Capacele sunt detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Acest cos poate fi amplasat in interior, cat si in exterior. Personalizarile se pot face astfel: dimensiuni, capacitate, numar de compartimente, etichete etc.

Cosurile Trelleborg A sunt un alt tip de cosuri pentru colectarea selectiva. Acestea sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva, realizate din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

Nu putem sa trecem cu vederea cosurile de gunoi Horsens. Acest set pentru colectare selectiva este realizat din otel inoxidabil. Acest model este necesar atat pentru acasa, cat si pentru birou. Setul de reciclare Horsens, are un design compact, prevazut cu trei cosuri de gunoi individuale pentru o sortare mai usoara a deseurilor. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru a satisface cerintele de separare a deseurilor. Fiecare dintre cele trei pubele este echipata cu suport pentru sacul de gunoi, pentru o inlocuire si o colectare usoara. Aceasta statie de reciclare are un design modern si elegant, fiind ideala atat pentru companii, cat si pentru locuinte. Dimensiunile relativ reduse il fac de neinlocuit in oricare spatiu, avand 3 x 50/60 litri si 70 x 30 x 70 cm.

Pe site-ul magazinului online sanito.ro, sunt disponibile modelele amintite mai sus, cat si alte modele versatile si util de incorporat in orice spatiu.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte