Cum te ajuta un caiet de lucru sa inveti mai repede franceza?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Franceza este considerata una dintre cele mai frumoase limbi din lume. Invatand limba franceza, vei avea capacitatea de a comunica cu peste 220 de milioane de oameni in plus. Cu toate acestea, invatarea unei limbi poate fi dificila. Dar cu acest articol, vei conversa in franceza in cel mai scurt timp! Ai nevoie doar de un caiet de lucru franceza clasa 6.

Ce sa faci cand esti incepator?

Cunoaste-ti stilul de invatare. Inveti mai bine vizual, auditiv sau kinestezic? Acest lucru inseamna ca inveti cel mai bine prin a te uita la cuvintele tale, prin a le auzi rostite sau a asculta si a vedea si a asocia actiuni sau sentimente cu ele.

Daca ai invatat alte limbi inainte, aminteste-ti cum le-ati invatat si vezi ce a functionat pentru tine si ce nu. In majoritatea salilor de clasa vei scrie mult si vei vorbi putin. Vorbirea limbii si scufundarea in ea este extrem de importanta si o modalitate de a deveni mai eficient mai rapid. De aceea am recomandat un caiet de lucru limba franceza clasa 6.

Memoreaza 30 de cuvinte si expresii in fiecare zi. In 90 de zile, vei invata aproximativ 80% din limba. Cele mai frecvente cuvinte alcatuiesc cel mai mare procent de interactiuni, deci incepe prin memorarea celor mai comune cuvinte.

Asigura-te ca practici vorbirea continua cu anumite cuvinte pe care le-ai folosit anterior, astfel incat sa nu le uiti in timp ce memorezi cuvinte noi. Cele mai frecvente zece cuvinte franceze sunt: ​​être (a fi), avoir (a avea), je (I), de (de la, prin, decat, in, cu), ne (nu), pas (nu), etc.

Eticheteaza totul in casa cu cuvantul francez si asigura-te ca spui cuvintele cu voce tare ori de cate ori le citesti. Creeaza-ti carduri flash si foloseste-le cand esti in autobuz, in timpul reclamelor in timp ce te uiti la televizor sau ori de cate ori ai un pic de timp liber.

Afla structura limbii. Afla cum functioneaza verbele si substantivele si cum se leaga unele de altele. Lucrurile pe care le inveti la inceputul limbii franceze au mai mult sens pe masura ce devii mai priceput. Treptat vei invata cum functioneaza pronuntia.

Gramatica este incredibil de importanta pentru invatarea unei limbi. Pentru a o spune corect, va trebui sa intelegi cum functioneaza verbele, cum functioneaza timpul prezent, trecutul si viitorul si cum lucreaza genurile cu substantive.

Afla pronuntia. Acest lucru este deosebit de important pentru franceza, unde pentru vorbitorii de romana cuvintele scrise nu seamana cu limba vorbita. De exemplu, franceza are vocale precum „eau” care se pronunta „o” sau „oi” care se pronunta „wa”.  Va trebui sa stii cum functioneaza aceste pronuntii.

Invatarea in profunzime

Citeste si scrie in franceza. Pentru a te familiariza cu limba, va trebui sa citesti si sa scrii in ea. Acest lucru te va ajuta sa utilizezi cuvintele pe care le-ai memorat si sa le pastrezi in cap.

Cartile pentru copii sunt un loc minunat pentru a incepe atunci cand inveti sa citesti in orice limba. Intrucat ii ajuta pe copii sa invete limba materna, ele sunt o modalitate foarte buna pentru cineva care invata o limba straina.

O alta idee este sa gasesti cartile preferate in franceza. Acest lucru te va ajuta sa iti pastrezi interesul si te va ajuta sa descifrezi textul deoarece cunosti deja plotul. Este bine sa incepi simplu, deoarece o carte prea provocatoare, la inceput va deveni frustranta. O alta idee buna este sa ai franceza caiet de activitati clasa 6 cu care sa inveti mai usor.

Tine un jurnal in franceza. Chiar daca in fiecare zi scrii doar cateva propozitii, acesta te va ajuta sa arati cat de mult ti-ai imbunatatit cunostintele si iti va oferi sansa de a exersa.

Asculta materiale in franceza. Pune ceva muzica franceza sau filmul tau preferat dublat in franceza. Cauta un cinema francez, emisiuni de televiziune si posturi de radio franceze. Exerseaza imitand ceea ce auzi.

Multi poligloti (oameni care stiu mai multe limbi) au invatat ascultand. Iesi afara si pune-ti castile. In timp ce asculti, mergi. Pe masura ce mergi, repeta cu voce tare si clar ceea ce auzi. Repeta, fa pauza, repeta. Acest lucru te va ajuta sa conectezi miscarea cu ceea ce inveti si sa fii mai atent.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte