Topul accesoriilor ce ar trebui sa fie prezente in orice hotel

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Odata ce un client a pasit pe usa hotelului tau, el vine incarcat cu multa energie pozitiva si entuziasm. Iar datoria da ca lider al unei astfel de afaceri menite sa aibe un contact permanent cu clientii si sa ajunga in cele mai renumite topuri este sa-i oferi tot ceea ce el are nevoie pentru a se resimti ca acasa.

Nu conteaza ca vorbim de un client care se prezinta drept un om impunator de afaceri sau ca vorbim de un om oarecare. In mod cert el va plati pentru serviciile oferite de catre hotelul ales, iar acestea ar trebui sa fie pe masura costurilor solicitate.

Serviciile oferite n-ar trebui sa fie influentate nicicum de costurile pe care clientul le aloca sau de timpul pe care-l va petrece la hotel. Intentia ta este sa-I vii pe plac cu servicii pe masura, care-l vor face sa apeleze la tine, cu drag, si data viitoare. De altfel, sa nu uitam ca un client multumit poate fi vocea tuturor clientilor noi care-ti vor calca pragul pe viitor. Asa ca investitia in serviciile hoteliere si in produse pentru hoteluri specializate nu ar trebui sa reprezinte un lux pentru tine

Topul accesoriilor ce ar trebui sa fie prezente in orice hotel

  • Produse cosmetice

Bineinteles, nu-ti vom spune sa-ti dotezi fiecare camera de hotel cu palete de farduri scumpe, parfumuri sau tot felul de astfel de produse cosmetice care tin exclusiv de dorintele si sexul clientilor. Insa exista un minim necesar de produse pentru hoteluri din aceasta sfera ce ar trebui sa se regaseasca in permanenta si pe care, la nevoie, angajatii ar trebui sa fie dispusi sa le ofere in cadrul unor solicitari extra.

Putem vorbi in acest sens de sapun hotel, sampon, gel de dus, eventual o crema hidratanta. Ideal ar fi sa pui la dispozitia clientilor cel putin cate doua mostre din stfel de produse, asta in cazul in care nu-ti permiti sau nu-ti doresti sa achizitionezi produse full-size. De altfel, suntem ferm convinsi ca nimeni nu ar folosi un produs in varianta mijlocie sau mare, asa ca 1-2 variante de acest tip de produse cosmetice, pe zi, cu posibilitatea de suplimentare este ideal.

  • Caschete de dus

Pe langa prosoape si halate hotel, care de asemenea ar trebui sa existe in orice camera si sa fie impecabile sau chiar noi, un accesoriu foarte util ar putea fi si caschetele de dus. Nu toata lume isi va dori sa-si spele podoaba capilara, mai ales daca vorbim de persoanele cu anumite probleme. Iar o astfel de cascheta ar putea oferi un plus de confort si siguranta celor care nu doresc sa-si spele parul sau celor care doresc sa si-l protejeze de umiditate ori sa-si eficientizeze ritualul de infrumusetare.

  • Aparatura electrica

E drept, nu orice hotel isi va permite si investitia in electronice, care de altfel sunt binevenite, in special pentru sexul feminin.

Amplasarea a cel putin un feon in fiecare incapere sau majoritar, va fi o alegere ideala pentru doamnele care vor alege sa-si petreaca timpul la tine in hotel.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte