Crima ecologica de la Oltenita.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

„Nelu Iordache, acuzat de un dezastru ecologic.”  Nu știu mai multe despre acest Nelu Iordache, dar seara de seara simțim efectele activității ilegale ce se desfășoară in locul amintit. Întrebarea mea esențială sper, este: De ce autoritățile statului nu se sesizează la atâta vâlva ce se face pe marginea subiectului.

De mai multa vreme mirosul pestilențial invadează aerul Olteniţei ce in alte condiţii ar fi trebuit sa fie curat. Vecii de-ai mei aflați în spatele unui bloc spun ca trebuie sa închidă geamurile seara, atunci când sunt doborâţi de mirosul fetid de la Groapa ilegala de la Ulmeni. Oameni buni răutatea unora, dar şi dorința lor de îmbogățire rapidă,  ne cucerește, ne ucide . Nu știu daca este de vina dl Nelu Iordache sau altcineva! Efectul vizibil este  de ani de zile şi trebuia să pună in mișcare mecanismele așa zis de autoapărare ale guvernului român.

Groapa de gunoi de la Ulmeni a fost deschisă, in mod sigur de Utiltrailer S.A și Cassano Metal S.R.L.

Date mai vechi arata ca au fost implicate diferite persoane de la nivel parlamentar : „Fraude cu deșeuri. Fost senator PSD cu mâinile murdare”

În prezent cantitățile cumulate din acest mixt de deșeuri depozitate direct pe sol sau îngropate fără cea mai mică protecție depășesc cantitatea de 150.000 de tone iar cantitățile zilnice care sosesc la această locație depășesc 1.500 tone/zi.

Deșeurile care ajung în Oltenița-Călărași la Utiltrailer SA și Cassano Metal S.r.l. provin în principal din municipiul București (Sectorul 2 – 500 tone/zi, Sectorul 3 – 450 tone/zi, Sectorul 5 -300 t/zi), Municipiul Giurgiu – 100 tone/zi, Ilfov și Voluntari 200 tone/zi prin platformele ilegale de transfer a deșeurilor amplasate în strada Gherghiței nr. 23 C, Sector 2 operată de Supercom S.A, în strada Doctor Constantin Istrati nr. 52-54, Sector 5, operată de Salubritate Fapte 5 S.A. și Drumul Lunca Visagului nr. 42-60 din Sectorul 3, operată de SD3 – SALUBRITATE SI DESZAPEZIRE S3 S.R.L. și în sat Tunari, comuna Tunari, jud. Ilfov, operată de Cassano Metal S.R.L.

Sursă Cotidianul.ro

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte