Ce impact au stirile false pentru afacerea ta atunci cand faci promovare Facebook?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Despre Facebook oricine stie ca este o oportunitate majora pentru orice afacere indiferent de dimensiune. Si, pe cat de benefica poate sa fie pe atat de mult te poate afecta in cazul in care apelezi la metoda de a te promova prin stiri false. Aceasta nu este o politica peste care un viitor vizitator sau chiar Facebook peste care sa treaca cu usurinta. Paginile care sunt depistate ca utilizeaza informatii false pentru atragerea de aprecieri si comentarii sau incearca sa efectueze o promovare Facebook folosind stiri false, nu vei mai avea voie sa folosesti reclamele retelei de socializare.

De ce nu este recomandat sa raspandesti stiri false pe Facebook?

Stirile false se viralizeaza pe doua cai: prin intermediul oamenilor care dau share fiind impresionati de titlu si prin reclamele vandute chiar pe Facebook. Pentru combaterea raspandirii stirilor false, Facebook si Google pun la dispozitia tuturor utilizatorilor o serie de unelte prin care pot sa verifice informatiile.

Raspandirea stirilor false pe retelele de socializare poate sa iti creeze numeroase probleme. In cazul in care reteaua de socializare depisteaza ca te folosesti de reteaua de socializare pentru a crea campanii de promovare Facebook pe baza de stiri false poate sa iti distruga reputatia.

Scopul retelei de socializare este acela de a crea o experienta cat mai buna pentru toti utilizatorii si un mediu sigur. In cazul in care deja folosesti o astfel de metoda pentru a castiga cat mai mult la capitolul follows si like-uri, atunci sfatul nostru este acela sa iti indrepti atentia catre modalitatile de promovare Facebook agreate de reteaua de socializare.

Stirile false, daca ai nevoie de un termen de comparatie, sunt precum un bumerang. Nu stii niciodata cand se poate intoarce impotriva ta aceasta metoda de promovare Facebook.

Reputatia ta online este la fel de valoroasa precum intreaga ta afacere. O data ce ai lansat o serie de informatii false iar oamenii au inceput sa le perceapa trebuie sa te pregatesti ca audienta ta sa raspunda inapoi foarte dur. In plus, sa nu mai punem in calcul faptul ca Facebook te va penaliza la randul ei. Vei pierde dreptul de a mai folosi instrumentele de reclama Facebook si o data cu aceasta increderea tuturor celor care te urmaresc.

Recomandari pentru o cat mai buna utilizare a metodelor de promovare Facebook

Este mai bine sa actionezi pe cai agreate de Facebook iar daca ai probleme in ceea ce priveste intelegerea mai aprofundata a acestei retele de socializare intotdeauna exista specialisti care sa te ajute.

Pe Facebook chiar si daca alegi sa stergi continutul respectiv, penalizarea tot ramane valabila. Tot ceea ce poti face este sa opresti raspandirea informatiilor false care izvorasc din pagina ta si, cu timpul iti vei recastiga dreptul de a crea promovare Facebook. Dar va ramane intotdeauna problema increderii utilizatorilor care fie vor alege sa nu mai urmareasca pagina fie iti vor lasa recenzii negative si te vor taxa de fiecare data.

Increderea utilizatorilor este cea mai de pret resursa pentru orice afacere, asadar, este bine sa actionezi pe cai cat mai corecte si daca nu poti verifica veridicitatea unei informatii atunci este mai bine sa nu o folosesti.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte