Din ţânţar armăsar

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Astăzi de dimineață am aflat cu stupoare ca cineva îmi atribuie niște cuvinte false şi asta  într-o publicație locală oltenițeană, online.

Povestirea a pornit de la o situație reală petrecută în serviciul de radiologie al Spitalului Municipal Olteniţa, amplificată de imaginația ziaristei locale.

Ce este adevărat este că m-am simțit într-o mare stare de disconfort foarte accentuată când stăteam pe masă și așteptam. Ulterior singura observație care mi-a fost făcută a fost aceea de a opri telefonul mobil din buzunar.

Un alt lucru care pentru mine a fost deranjant a fost ca nu am putut folosi cele doua scaune de pe hol în așteptarea rezultatului (probabil poziționarea lor nu este optima). Atât statul incomod pe masa de radiografie cât și așteptarea în picioare a rezultatului mi-au provocat dureri mai mari.

După ce am plecat din spital am vorbit cu vre-o doi amici despre ce s-a întâmplat. Probabil ei au fost colportorii care au amplificat şi stârnit o anume  imaginație.

Nu am folosit nici un nume in acest articol pentru că nici în articolul incriminat nu s-a folosit o astfel de identificare.

După ce am expus aceste fapte îmi cer scuze doamnei asistente căreia nu i-am văzut nici chipul măcar, pentru situația creata si sa o asigur de toata stima si prețuirea mea. Voi fi mai atent pe viitor  cu „prietenii” cu care vorbesc.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte