Afla ce sa eviti pentru ca usa metalica de la intrare sa nu fie o dezamagire

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

De cand a inceput aceasta moda a usilor de intrare metalice mai toata lumea le prefera. Combina partea practica cu un nivel ridicat de rezistenta si o estetica deosebita. Altfel spus, indeplineste toate acele criterii pe care toata lumea le cauta. Totusi nu toate sunt la fel si in functie de nivelul de calitate vei face si diferentele. Descopera furnizorul de usi Special Doors si alege dintre cele de inalta clasa, nu te amagi cu usi de proasta calitate.

Un simplu test este sa..bati la usa

Exista usi de intrare metalice de calitate si cele goale in interior. Sunt cele care iti pot spori izolarea fonica sau care nu au acest rol. O diferenta intre acestea o pot face printr-un simplu test. Daca bati in usa si suna a gol ai de-a face cu o usa de tip caseta, fara nimic in interior. Este cert faptul ca materialul poate fi mai usor deteriorat, ca nu este groasa si nu asigura nici nivelul de intimitate pe care ti-l doresti.

La specialdoors.ro vei gasi usi metalice umplute cu izolare fonice si termice datorita vatei minerale. In functie de preferinte si de buget de ce nu tot aici poti gasi si acoperire laminata, usi blindate, in culori si modele diverse.

Atentie la garnituri

Nu degeaba se spune ca mici detalii fac mari diferente. Asta pentru ca in lipsa unui montaj de calitate sau daca garniturile nu sunt ceea ce trebuie usa nu se va inchide ermetic, ci va avea spatii libere si astfel la fiecare curent de aer ai senzatia ca se clatina si se aud zgomote.

Prefera sa cumperi usa metalica de la furnizor de incredere, sa ai toate accesoriile compatibile si montajul sa fie realizat de asemenea de maini profesioniste. Iar la Special Doors ai parte de toate acestea.

Detalii, detalii

O usa metalica nu o schimbi atat de des, la intervale scurte de timp. Asadar, nu este cazul sa faci economii si sa risti alegerea uneia de calitate proasta. Prefera sa alegi corespunzator ca marime, sa aiba vizor si cel putin doua sisteme de inchidere, sa aiba panouri groase, iar la final sa alegi in functie de designul dorit. Feroneria este la fel de importanta. Descopera detalii precum butucul secret, protectie antiefractie si eleganta finisajului. Usile metalice impresioneaza, sunt prima impresie a vizitatorului si mai apoi trebuie sa isi dovedeasca calitatile practice, sa ofere siguranta locatarului. Descopera usile pretentioase in stocul magazinului specialdoors.ro.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte