Ai nevoie de un avocat specializat in divort si partaj? Apeleaza la avocatul Ivan Razvan Claudiu!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Orice sfarsit inseamna un nou inceput. Sunt atat de multe cupluri ce ajung sa divorteze in ziua de azi, incat pare a fi ceva la ordinea zilei, o situatie banala. Dar in momentul in care tu esti pus in situatia respectiva, de a divorta de partenerul de viata, lucrurile nu mai par atat de simple. Gasesti detalii in acest sens accesand site-ul avocativan.ro.

Un divort implica atat de multe lucruri! De la separarea fizica a partenerilor, mutarea unuia dintre ei intr-o alta locuinta si pana la partajul bunurilor obtinute in timpul casatoriei si chiar custodia copiilor, dupa caz. Asadar, vorbim, in primul rand, de o separare psihica a celor implicati, in sensul ca relatia se raceste, pentru ca mai apoi sa apara separarea fizica a tot ceea ce a insemnat traiul in comun.

Dupa cum spuneam anterior, in cazul in care te afli intr-o asemenea situatie, ai doua variante prin care te poti separa legal de partenerul de viata – fie prin intelegere comuna, direct la notar, fie in instanta, atunci cand nu ajungeti la un acord in privinta anumitor aspecte.

Avocatul potrivit iti apara interesele in instanta

In momentul in care tu sau partenerul alegeti sa mergeti pe calea instantei pentru a divorta, ai nevoie de un avocat, specializat pe acest domeniu, care va sti sa iti apere interesele si te va ajuta sa obtii exact ceea ce iti doresti.

Care este rolul unui avocat specializat in divorturi? Acesta face in asa fel incat intreg procesul de divort sa fie simplificat, te ajuta sa reduci stresul si oboseala pe care le capeti intr-o asemenea perioada, dar iti ofera si sprijin moral si intelectual, impreuna cu sfaturi constructive necesare in cadrul divortului.

Ai nevoie de un psihic puternic atunci cand treci printr-un divort, iar aliatul ideal ce te poate ajuta este insusi avocatul ce te reprezinta. Asadar, ai mare grija cum il alegi, de el va depinde tot cursul divortului!

Avocatul Ivan Razvan Claudiu – specialist in cazul divortului si al partajului

In cazul in care esti din Bucuresti o recomandare ar fi sa apelezi la serviciile avocatului Ivan Razvan Claudiu. Vorbim de un avocat cu o reputatie extraordinara in randul celor ce se ocupa de procesele de divort si partaj.

Cabinetul de avocat Ioan Razvan Claudiu are o experienta de peste 14 ani in serviciile din sfera dreptului civil si penal. Avand pregatirea si experienta necesare in aceste cazuri, echipa din cadrul cabinetului se bazeaza, in primul rand, pe echitate si respect legal, ireprosabil. Interesul pentru client este primordial in cadrul oricarui proces, asadar ai siguranta ca avocatul pe care il alegi sa te reprezinte nu iti va fi doar avocat, ci si aliat si uneori chiar prienten, deoarece aveti un tel comun: cel de a obtine toate beneficiile posibile de pe urma procesului. Regasesti mai multe informatii despre serviciile disponibile in cadrul cabinetului de avocat Ivan Razvan Claudiu, accesand site-ul oficial avocativan.ro, luand legatura prin telefon apeland numarul 0757511344 sau prin intermediul adresei de email contact@avocativan.ro.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte