Aşa este Milescu. Fară de cuvânt

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Aşa este Milescu. Fară de cuvânt

Zi neagră pentru Oltenița. După nenumăratele promisiuni ale lui Milescu  cel care era favorit pentru fotoliul de viceprimar ar fi fost dl. Cristi Ivan, membru USR.

Astăzi surpriză: Manevrele subterane ale lui Milescu ( cel care apreluat in forta si abuziv PNL Oltemita) l-au adus în prim plan pe reprezentantul ciumei roșii, Pitoi Ion, fost si actual viceprimar PSD.

Aceasta manevra politica i-a adus lui Milescu un anume confort dar sa știe ca așa cum si-a trădat partenerii de campanie poate fi trădat si de actualii parteneri de guvernare. Lumea îl știe pe Piţoi cat de alunecos este si cât rău a făcut prin activitatea sa în Şantierul Naval.  Milescule nu te baza pe tratatori. Vei fi la rândul tău trădat daca „ţara o va cere”. Ai preluat în forţă un partid care se pare ca te contestă. Ai distrus viziunea unor oameni care credeau drept şi vorbeau așijderea. Nu vorbesc de Pană. Este vorba de marea majoritate de votanți PNL care vad în manevrele tale politice o persoana lipsita de scrupule. Ai ajuns primar din nou. Tot o persoana care vei ocupa vremelnic o funcție publică vei fi. Ţone a fost un om şmecher, poate hoţ, dar care şi-a iubit susținătorii şi i-a ajutat. Tu din primele zile te debarasezi de ei. Ruşine.

Aceeaşi ciuma rosie cu aceeaşi actori. Păcat de credința celor care te-au votat. Te-au votat din suflet sperând o schimbare în bine. Eşti acelaşi profitor şi securist. Este la nivelul loazelor lui.

 

Sursa foto Captura You Tube

Sursa foto Captura You Tube

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte