Cum poți organiza o petrecere ca în filmele americane cu baloane și flori online

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Sunt foarte multe persoane atrase de modul în care se desfășoară petrecerile în filmele americane și încearcă să reproducă tot ceea ce văd. Chiar dacă în România nu trăim American Dream, putem să organizăm petreceri la fel de interesante ca și ei respectând anumite elemente importante. Tot ce trebuie să faci este să colaborezi cu o firmă de livrări flori și să ții cont de sfaturile de mai jos. Cu siguranță vei reuși să faci unele dintre cele mai interesante surprize.

Alege un buchet de flori interesant

Pentru început este recomandat să găsești un buchet de flori pentru sărbătorit. Alege-l pe cel despre care știi că îi place. Ţine cont de florile preferate, iar dacă nu le cunoști, inspiră-te din stilul vestimentar. Ce culori poartă cel mai des? Este sobră? Atunci garoafele și trandafirii sunt cele mai bune soluții? Este copilăroasă? Atunci poți opta pentru lalele, zambile sau mărgăritar. Este mereu veselă? Atunci poți încerca și florile în culori vii, așa cum sunt irișii, sau florile precum bujorii. Este elegantă? Crinii imperiali și calele sunt două variante care merită atenție. Este efervescentă? Plantele tropicale reprezintă o idee genială de flori.

Nu uita de baloane

O cutie cu baloane surpriză este cea mai bună idee de cadou pe care o poți oferi. Florile pot fi însoțite de aceste baloane umflate și ai obținut ideea de bază de la petrecerile americane – multă culoare și multă veselie. Baloanele aduse la petreceri nu sunt specifice neapărat pentru România însă atunci când vrei să ieși din tipare reprezintă una dintre cele mai interesante soluții. Aceste cutii cu baloane pot atrage atenția unui număr mare de persoane și vor stabili o atmosferă de petrecere savuroasă.

Adu prăjitura preferată a gazdei

Dacă cunoști gazda, alături de flori și baloane poți aduce și prăjitura ei preferată. În cazul în care nu știi foarte multe despre ea adu orice prăjitură dar ai mare grijă la alergeni pentru că nu știi niciodată ce persoane sunt invitate. Alege ceva general și cu siguranță va fi cineva care să aprecieze prăjitura, în timp ce gazda se bucură de baloane și de flori, dar și de faptul că ai diversificat puțin meniul în ceea ce privește dulciurile.

Oferă totul într-o atmosferă festivă

Vrei să faci o surpriză cu adevărat interesantă? Adună o parte din invitații care ar fi vrut să meargă la petrecere astfel încât să obții cea mai bună intrare. Dacă aveți toți câte un balon sau unul ține baloanele, o altă persoană duce șampania și o altă persoană tortul sau florile, cu siguranță vei surprinde gazdă în cel mai plăcut mod. Toate aceste idei reprezintă unele dintre cele mai bune soluții pentru o petrecere reușită și tot ce trebuie să faci este să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important, pe distracție și pe voie bună odată ce ai oferit cadourile.

Acestea sunt de altfel și cele mai importante detalii din filmele în care apar petreceri și dacă ții cont de ele, vei avea atmosferă dorită.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte