Unde găsesc un atelier de confecții metalice?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Ai nevoie de un atelier de confecții metalice? Aceste lucrări necesită echipamente și abilități speciale. În acest caz ar trebui să apelezi  la profesioniști. Atelierul de confecții metalice Analko Aluminium este specializat în confecții metalice, având o vastă experiență în acest domeniu. Atelierul de confecții metalice Analko Aluminium Industry SRL are sediul social și centrul de producție localizat în zona industrială din Jilava la periferia Bucureștiului: Com. Jilava Prel. Șoselei Giurgiului 33A Județul Ilfov, România sau la centrul de producție localizat în str. Tatoiou nr. 325 Acharnes, Atena – Grecia.

În timpurile noastre, serviciile de tăiere cu laser câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Tehnologia de tăiere cu laser are mai multe avantaje și anume, un nivel ridicat de precizie, inclusiv în fabricarea produselor cu forme complexe. Tăierea cu laser a metalului pe mașinile CNC, va face posibilă fabricarea proiectelor nestandardizate, a produselor mari și a pieselor metalice mici, în execuție simplă și în serie, și poate efectua, de asemenea, tăierea modelată din materiale cu diferite proprietăți termofizice. Tăierea cu laser a foilor de tablă nu are un efect dur asupra materialului, și de aceea, zona de influență termică și deformare este neglijabilă. Nu vor exista nici chiar cele mai mici defecte, iar deșeurile de producție sunt reduse la minimum. Tăierea cu laser se obține fără abateri, iar unghiurile corespund exact parametrilor precizați. Practic nu va exista eroare de tăiere.

Atelier confecții metalice

Dacă ai nevoie de un atelier confectii metalice pentru lucrările tale, poți apela cu încredere la atelierul de confecții metalice Analko Aluminium Industry SRL, deoarece dispune de specialiști nu numai în tăierea cu laser a metalelor, ci și în perforarea metalică. Perforarea implică trasarea orificiilor cu forma dorită pe piesa de prelucrat. Pentru a înțelege de ce este necesar acest tip de procesare, merită luate în considerare principalele avantaje ale unei astfel de proceduri. Perforația metalică îți va permite să îmbunătățești performanța produselor și anume: greutatea produsului este redusă, în timp ce rezistența rămâne aceeași; proprietățile de absorbție ale sunetului sunt semnificativ îmbunătățite; aspectul estetic este îmbunătățit (este posibil să se implementeze diferite tipuri de proiecte, datorită găurilor de diferite forme); ventilația produsului devine mai bună; indicatorii de securitate la incendiu cresc; proprietățile de rezistență la uzură sunt semnificativ îmbunătățite. Toate acestea caracterizează procedura de perforare ca o prelucrare utilă. Datorită acestui lucru este posibil să se realizeze perforații diferite pentru implementarea proiectului conceput. Perforarea implică trasarea orificiilor cu forma dorită pe piesa de prelucrat. Pentru a înțelege de ce este necesar acest tip de procesare, merită luate în considerare principalele avantaje ale unei astfel de proceduri.

Atelier confecţii metalice – Prețuri

Costul serviciilor la Atelierul de confecții metalice Analko Aluminium Industry SRL depinde de volumul de produse și prin urmare, costul serviciilor este negociat individual cu fiecare client. Însă, se poate spune cu încredere că prețul oferit de atelierul Analko Aluminium este mai mult decât democratic. Sunt interesați de o cooperare confortabilă cu clienții, și prin urmare, nu supraestimează prețurile. Au propria lor producție, echipamente, ceea ce înseamnă că se poate stabili o politică de prețuri accesibilă, care să fie benefică atât pentru client, cât și pentru firmă.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte