Guvernul României doarme în papuci

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Am încercat sa iau legătură cu DSP Călărași la nr 0242311462. Mereu se închide înainte de a răspunde cineva. Unde este dna Truica și alți specialiști de la acest serviciu? m mai sunat si la alte numere găsite pe net. Aceeași tăcere. Eu doream să îi întreb de ce la Oltenița sunt asa de puține cazuri raportate în comparație cu  realitatea. “Mucles că te hau”.
Cea mai urâtă treaba care mi s-a întâmplat în încercarea mea de a mă informa a fost ca am sunat la 021 314 34 00, un telefon de relații cu publicul telefon al guvernului. Răspunde centralista “Palatul Victoria”.
Am dat peste o centralista amabila care mi-a spus ca nu poate sa ma transfere la nici un serviciu din Guvern pentru ca este weekend și Guvernul nu lucrează!!!!!! Mi-a oferit un număr de telefon de la Ministerul de Interne unde aş putea obține unele informații. Din acest răspuns să înțeleg că și dacă rușii intră peste noi nu există persoane responsabile să ia măsuri. Oricum pandemia poate fi asemuita atacului unor forțe armate străine. Guvernul DOARME.

Ce faci Orbane, bei votcă şi fumezi trabuce?

La ce sindrofii a plecat guvernul? O luați pe urma lui Dragnea. Aceasta pandemie vad că impune măsuri drastice care vor fi suportate de populație. Cine sa le aplice dacă Guvernul lipsește la apel.

Cetăţeanul trebuie să aibă în permanenţă acces la informație.

Cine o oferă? Mașinile cu megafoane de pe stradă? Şi lor cine le dau ordine dacă birourile guvernului sunt goale?

Cea mai mare surpriza am avut-o când am văzut :

Program:

Program:08:30-16:30 luni – vineri

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte