Pentru nou născuți și tinere mame (p)

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Apariția unui copil in viața familiei este un moment de bucurie nețărmurita. Pe lângă bucurie apar și grijile,acestea mai ales la părinții care se bucură prima dată de aceasta minune. Da, minune, pentru ca apariția micuțului chiar dacă este așteptată și plănuită timp de nouă luni tot minune este. Nici un părinte, indiferent câți copii mai are, sau dacă este la primul copil este luat prin surprindere de fiecare dată.

Existența unor site-uri precum Pufinas ajută în alegerea celor necesare micuțului, dar nu înlocuiește grija părintească. Fiecare părinte vede în copilul său unicitatea micuței făpturi pe care vrea să o crească bine, păzită de pericole, cu dragoste și iubire.

Pentru primele zile de viață în sânul familiei micuțul are nevoie de un pat confortabil așa cum se găsesc la Pufinas. Trusoul noului născut se poate completa tot de aici.

În funcție de vârstă sau sex (băiat sau fată) există pe site oferte bogate și pe toate gusturile.

De curând o nepoata a născut un băiețel frumos ( cel mai frumos pentru că este al ei). Pentru botezul făcut într-un cadru intim din cauza pandemiei fiecare dintre invitați a căutat să cumpere cele mai frumoase lucruri. Pentru că eu deja știam de existența Pufinas le-am sugerat tuturor să aleagă cadoul de pe site. Fiind invitați doar 10 familii am hotărât ca fiecare să spună ce vrea să cumpere pentru ca să nu se suprapună cadourile.

O salopeta albastru deschis cu iepuraș si pompon, o salopeta bleumarin bebeluși cu guler tartan, paz sau multe alte alegeri făcute de pe site au făcut plăcere părinților micuțului dar s-au dovedit a fi foarte utile. Un lucru ce mi-a plăcut în mod deosebit la ofertele or au fost botoșii pentru nou născuți. Micuți, drăguți, albi.

Tot aici am văzut și alte produse ce se pot folosi odată cu creșterea în vârstă. Hăinuțe pentru băieți și fete mai mari, până la circa cinci ani.

Pufinas comercializează produse fashion pentru cei mici, oferind clientului servicii de lux. De lux dar și frumoase.

Îmbrăcămintea copilului trebuie să fie comodă dar și frumoasă, lucru ce îl găsim la Pufinas.

Și jucăriile se găsesc într-o gamă bogată pe toate gusturile. Am văzut niște jucării cumpărate de la ei si am văzut ca sunt foarte rezistente, un lucru bun atunci când se joacă un copil cu ele.

De la premergător până la tractorul cu pedale și remorcă, sau mașinuța electrica există o gamă bogată de produse.

Pufinas nu a uitat nici de mămici! De la centura abdominală modelatoare mergem și vedem sutiene făcute special pentru a ușura alăptatul de către mămici în timpul zilei.

Pernele pentru alăptat par a fi o inovație în sistem.

Printre alte produse interesante care se găsesc pe site este și laptele praf Humana Kindergetrank pentru copii peste doi ani! Un lapte sănătos cu un conținut ridicat de  minerale, vitamine si calciu, pentru o dezvoltare sănătoasă a micului (micuței) îndrăgit(e).

Pentru cumpărătorii ce caută mai atent pe site aceștia și la pagina de oferte unde vor găsi produse la preț redus, dar acum este redus pe tot site-ul. Așa că vizitați Pufinas dacă vreți un obiect de calitate pentru copilul tău sau pentru mama sa.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte