Muzica este mai palcuta printr-o pereche de casti de calitate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Muzica este cu siguranta apreciata de toata lumea indiferent de cultura sau etnie. Muzica este limbajul universal prin care oamenii se pot intelege fara a folosi cuvinte. Zilnic, mii de oameni asculta diferite stiluri muzicale in timp ce merg la munca, in timpul muncii, in pauzele de studiu sau cand se plimba pe strada. Atunci cand doresti sa asculti muzica, chiar si in locuri in care nu este permis sa faci zgomot, poti oricand folosi o pereche de casti audio Bluetooth 5.0 – Aria care se pot conecta la orice dispozitiv cu Bluetooth, fie un smartphone, mp3 player sau audio player de studio.

Bluetooth 5.0 este cea mai recenta versiune a standardului de comunicatie fara fir Bluetooth. Este utilizat in mod obisnuit pentru casti fara fir si alte componente audio, precum si pentru tastaturi fara fir, mouse de pc si controlere de jocuri. Bluetooth este, de asemenea, utilizat pentru comunicarea intre diferite dispozitive inteligente  de acasa si Internetul obiectelor (IoT).

Important- toate imbunatatirile aduse Bluetooth se refera la specificatia Bluetooth Low Energy, care a fost introdusa inapoi odata cu Bluetooth 4.0 si nu la Bluetooth clasic care foloseste mai multa energie. Bluetooth Low Energy este conceput pentru a reduce consumul de energie al perifericelor Bluetooth. A fost initial folosit pentru dispozitive portabile, balize si alte dispozitive de consum redus, dar avea unele restrictii serioase.

De exemplu, castile fara fir nu puteau comunica prin Bluetooth Low Energy, asa ca au fost nevoiti sa utilizeze in schimb standardul Bluetooth clasic, mai puternic. Cu Bluetooth 5.0, toate dispozitivele audio comunica prin Bluetooth Low Energy, ceea ce inseamna consum redus de energie si o durata mai mare de viata a bateriei. Multe alte tipuri de dispozitive vor putea comunica prin Bluetooth Low Energy in viitor.

Bluetooth 5.0 permite, de asemenea, o functie noua, care iti permite sa redai audio pe doua dispozitive conectate in acelasi timp. Cu alte cuvinte, ai putea avea doua perechi de casti fara fir conectate la telefon, iar acestea sa transmita audio la ambele simultan, toate prin Bluetooth standard. Sau poti reda sunet pe doua difuzoare diferite in camere diferite. Poti chiar transmite doua surse audio diferite pe doua dispozitive audio diferite in acelasi timp, astfel incat doua persoane ar putea asculta doua piese de muzica diferite, dar streaming de pe acelasi telefon.

Modelul de casti audio Bluetooth 5.0 – Aria, foloseste aceasta tehnologie pentru a beneficia utilizatorul pe cat se poate de mult mai ales daca acesta doreste sa asculte muzica la un volum “sanatos” pentru timpan, insa fara sa reduca calitatea sunetului. Multe casti care folosesc tehnologia veche, deseori cand utilizatorul reduce volumul dispare si din calitatea audio a anumitor melodii. De exemplu basul este primul care dispare impreuna cu mediile joase atunci cand se reduce volumul. Folosind o pereche de casti audio Bluetooth 5.0 – Aria, nu se pierde nici macar un decibel din calitatea audio,  chiar si atunci cand utilizatorii asculta genuri muzicale precum muzica clasica, trap sau rock.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte