Români, vedeți ce vi se pregătește

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Am gasit o postare pe contul dlui Vela Marcel, ministrul de interne:

Marcel Vela este cu Razvan Mara

Cu adânc respect am depus coroane de flori pentru cei 39 de eroi jandarmi căzuți la datorie în 23 decembrie 1989, la Aeroportul Otopeni, și pentru subinspectorul de poliție post-mortem Cristian Amariei, căzut la datorie anul acesta, în timpul unei misiuni desfășurate pe raza județului Timiș. Astăzi, ar fi împlinit 43 de ani.
Toți acești tineri, alături de cei care au deja numele scris în Capela Eroilor Ministerului Afacerilor Interne, s-au sacrificat pentru dreptate, pentru respectarea legii și pentru libertatea noastră.
Alături de ceilalți reprezentanți ai conducerii Ministerului Afacerilor Interne, am depus coroane de flori la Monumentul Eroilor Jandarmi de la Aeroportul Internațional Otopeni dedicat celor care și-au pierdut viața în 23 decembrie 1989, La ceremonial au luat parte cadre din conducerea Jandarmeriei, reprezentanți ai Asociațiilor de revoluționari și veterani de război, precum și membri de familie ai eroilor martiri.
Sacrificiul camarazilor noștri trebuie cunoscut și, mai ales, nu trebuie uitat. Recomand tuturor tinerilor care au ales să aibă o carieră în Ministerul Afacerilor Interne să cunoască faptele de arme ale colegilor lor și să păstreze în memoria instituțională, generație, după generație, onoarea, pioșenia și respectul pentru eroii noștri.
Dumnezeu să-i odihnească!
Dumnezeu să binecuvânteze România.

Imaginea aceasta, descoperită de mine chiar la un an după ce a fost făcută poblică mă cutremură. Acei militari chemați pe 23 decembrie 1989, trei camioane pline cu soldaţi, de la unitatea din Câmpina, au ajuns la Aeroportul Otopeni, unde fuseseră chemaţi pentru întărirea pazei aerogării. Erau din cadrul trupelor de securitate. trupele de securitate care au împușcat zeci de civili în toata România.

Eu nu mă refer la suferința părinților celor decedați ci la fariseismul actualilor guvernanți. Din Postarea anterioară vad ca trupele de securitate si serviciul de securitate comunist a fost transformat în Jandarmeria Română ( „39 de eroi jandarmi”). Jandarmeria Română care ne-a gazat pe  10 august. O astfel de optică și un astfel de ministru, Marcel Vela, care recunoaște meritele securității, nu văd de ce să mai fie respectat și păstrat în funcția unui minister de forță.

Oare români nu vi se pregătește o nouă dictatură? 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte