Vrei sa stii care sunt primi pași in procesul de optimizare seo

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Daca ai observat ca numarul vizitatorilor paginilor tale s-a diminuat considerabil, la fel si timpul petrecut de acestia, atunci cu siguranta este nevoie de luarea mai multor masuri. O simpla analiza SEO poate avea un impact major in acest sens, iar cu asta ne ajuta agentia ClickBrainiacs. Avantajele aduse sunt clare, iar orice business are posibilitatea de a creste si de a atinge performantele dorite.

Rolul unei analize SEO este de a ne ajuta sa identificam mai usor ce nu merge sau nu este eficient in cazul unei pagini. Intotdeauna pot exista o multime de factori care sa aiba o influenta majora asupra modului in care se prezinta un site. Multi pun incarcarea greoaie pe seama imaginilor de dimensiuni mari, dar pot exista diferiti factori precum videoclipuri de tip autoplay sau reclame pop up. Astfel, se pot face schimbari care nu sunt necesare asupra site-ului si situatia se complica inutil. Agentia ClickBrainiacs foloseste cele mai noi si mai eficiente unelte care ajuta la descoperirea a fel si fel de erori de care nu stiai. Rezolvarea lor ajuta la imbunatatirea securitatii unui site, la o navigare mai intuitiva pentru imbunatatirea experientei de care au parte utilizatorii si pentru cresterea vitezei site-ului.

O analiza SEO gratuita ajuta indirect la imbunatatirea continutului, acesta fiind cel care mentine interesul pentru o anumita pagina. De exemplu, firmele pot avea si o sectiune de blog care cantareste mult prin oportunitatile aduse precum cele de adoptare a celor mai bune strategii SEO. Este important continutul sa fie bine optimizat, sa fie pregatit intr-o maniera care sa rezoneze cu publicul tinta, iar cuvintele cheie sa fie bine incorporate. Paginile trebuie optimizate in primul rand pentru oameni si in al doilea rand pentru motoarele de cautare. Plecand de la informatiile aduse de o analiza SEO gratuita se pot pregati campanii de optimizare foarte eficiente. Fie ca vorbim de o imagine care nu se incarca, un link inexistent, continut care nu este actualizat fiecare dintre acestea pot trage in jos orice site.

Recomandarile incluse in auditul SEO fac referire si la competitorii directi despre care oricine business trebuie sa stie. Este important de ce acestia se afla in top, care sunt masurile adoptate, obiceiurile, cum obisnuiesc sa comunice cu utilizatorii, care sunt cuvintele cheie pe care le folosesc si nu numai. Daca avem un competitor direct un brand renumit, mult mai mare, cu siguranta, acesta va fi favorizat in materie de cuvintele cheie utilizate si se va pozitiona mai bine, insa trebuie identificate cele cu potential care nu au fost inca exploatate.

Analiza SEO are in vedere si tipurile de linkuri folosite de catre competitorii direct in materialele lor si ofera indicii cu privire la adaptabilitatea acestora in propriul caz. O agentie care realizeaza analiza SEO este ClickBraianics care ofera servicii complete si garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate. Aceasta se ocupa inclusiv de analiza factorilor SEO on page, cat si de analizarea factorilor SEO off page pentru eficienta maxima.

Toate masurile adoptate in urma efectuarii unui audit SEO vor duce la imbunatatirea conversiilor. Specialistii ClickBrainiacs se ocupa de analizarea cuvintelor cheie folosite si stabileste eficienta acestora, iar in eventualitatea necesitate ia masurile potrivite prin suplimentarea acestora sau prin eficientizarea lor. Se pot imbunatati performantele oricarui site din toate domeniile, iar totul incepe cu o simpla analiza SEO. Daca nu esti convins ca site-ul tau si-a atins potentialul, cu siguranta, te poti baza pe ClickBrainaics  care te va ajuta sa ajungi intre primele pozitii pe Google pentru a te bucura de o expunere cat mai mare. Astfel, este mult mai usor pentru orice business sa se concentreze pe activitatile sale obisnuite, pe cand promovarea sa fie opera specialistilor.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte