Adu aproape de tine sursa de incalzire sau de racire!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Am calatorit mult prin tara si am experimentat multe tipuri de incalzire, fiindca gazdele imi asigurau confortul cum puteau. De la sobele de teracota, pana la resouri sau aparate de aer conditionat,  aeroterme sau calorifere, dar intotdeauna am ramas plina de recunostinta fata de ospitalitatea lor.

Ceea ce doresc sa va spun este ca am experienta necesara, sa va spun ca aparate de aer conditionat   intrec in eficienta toate celelalte surse de incalzire.

Este de ajuns sa faci programarea si simti cum incepe sa transforme aerul rece, taios in aer cald prietenos. Centrala, soba pe lemne sau pe gaze, toate necesita timp de asteptare.

Incalzitul cu lemne presupune si efort: ia cenusa din soba, fa surcele de aprins, cara lemne in casa.

Aerul conditionat lucreaza tot timpul. Iarna ofera caldura si vara racoare si confort, in timp ce sobele si caloriferele au activitate sezoniera.

Aerul conditionat coloana Daikin Skyair 24000 btu atinge in opinia mea apogeul eficientei si pot sa va argumentez alegerea mea.

Exista camere sau birouri uriase pe tavanul sau peretii carora nu se pot monta aparatele si pentru ele s-au inventat aparatele tip coloana.

Acestea pot fi aduse aproape de pat sau de zona in care se lucreaza si pot fi setate astfel incat sa asigure cele mai bune temperaturi.

Imagineaza-ti ca un val de aer cald este indreptat tot timpul noptii catre zona patului in care te odihnesti si te simti ca si cum ai fi la plaja in plina iarna.

Afara auzi cum gem copacii de ger si de vifor, cum animalele plang innebunite si fug din calea fortelor dezlantuite ale naturii, nestiind unde sa se adaposteasca, dar tu esti rege in dormitorul tau.

Acelasi lucru se intampla vara, cand soarele parjoleste totul in jur, iar tu stai la racoare si lucrezi fara sa iti pese de ceea ce se petrece in jur.

Coloana Daikin SkyAir FVQ71C-RZQSG71L3V1 Inverter 24000 BTU are capacitate mare de incalzire si de racire si un termen de garantie mare.

In concluzie, solutia eficienta de incalzire sau de racire a unei incaperi o gasesti impreuna cu specialistii. Nu ezita sa le soliciti consultanta, fiindca este gratuita si eficienta!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte